М'ясорубка фірми Everest для кухні
М'ясорубка Everest TC 12 U (220)
Електрична м'ясорубка Everest TC 12U (220) відноситься до професійного кухонного обладнання, яке використовується великих ресторанах, малих буфетах, пересувних вуличних кухнях. Використовується для подрібнення в фарш будь м'ясної продукції. Корпус виконується з алюмінієвого сплаву, а мотор, разом з бункером і підставою - з харчової нержавіючої сталі AISI - 430. У процесі приготування бере участь набір з ріжучих решіток. Практично всі частини м'ясорубки Everest TC 12U можуть розбиратися, що дозволяє легше чистити і мити ці деталі.
Тих. Характеристики:
- Вага - 22 кг;
- Продуктивність м'яса - 140 кг / год;
- Схема ножів - ½ Унгера (2 решітки і ножа);
- Споживана навантаження - 0,75 кВт;
- Габарити установки - 400 * 240 * 400 мм.