Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!
Призначення теплових столів
Тепловий стіл можна віднести до обладнання для роздачі незалежно, на якій кухні він знаходиться. Основне завдання, яке виконує теплової стіл - це нагрівання посуду окремо або ж разом зі стравами до оптимальної для подачі температури. Ця температура знаходиться в діапазоні від +35 до + 90 ° С. На сьогоднішній день багато підприємств по всій території України вже використовують даний стіл. Використовувати його можна як на звичайній, так і на професійній кухні. У першому випадку верхню кришку можна використовувати просто як звичайну робочу поверхню. При використанні даного столу для лінії роздачі верхню поверхню можна використовувати як прилавок. За допомогою даного теплового столу Ви можете економити велику кількість, так необхідного для кухні, простору.
Конструкція теплового столу для підігріву посуду
Вся конструкція виконана з високоякісної нержавіючої сталі, поверхня якого очищається без особливих проблем. Усередині шафи знаходиться спеціальний блок з нагрівальними елементами. При завдання необхідної температури, подальше її підтримку відбувається автоматично за допомогою регулятора. Всередині теплового столу так само розташовуються полки, на які власне і встановлюється вся посуд.
Особливості конструкції:
- Гвинт опори може регулюватися по висоті;
- Наявність двостулкових чи ж розсувних дверей, в залежності від вимог замовника;
- Наявність пристенного борти висотою 50 мм;
- На ніжках встановлені спеціальні гумові наконечники для запобігання пошкодження підлоги.