Русский Ukrainian English
063 686-23-89
057 780-57-30
050 303-40-24
098 930-74-54
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
skr.olegiya@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
ОБЛАДНАННЯ
Цена
от до
Производитель

Корзина товаров

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ РЕСТОРАНІВ
Гриль електричний професійний
Бренд: Олегия
    Курка, приготована на грилі, це одне з найпопулярніших страв не тільки в кафе, а..
15018 грн.
Податок на обмін: 15018
Візок для сервіровки
Бренд: Олегия
Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!   Сервірувальний візок - це професійне обладнанн..
3831 грн.
Податок на обмін: 3831
Ванна мийна зварна односекційна
Бренд: Олегия
      Для відмінного і швидкого обслуговування клієнтів в ресторані або кафе..
1848 грн.
Податок на обмін: 1848
Виробничий стіл обробний нержавейка купити
Бренд: Олегия
Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!   У будь-якій сфері промисловості чи харчової га..
993 грн.
Податок на обмін: 993
Купити нержавіючу шпильку одинарну
Бренд: Олегия
Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!   Однорядний стелаж-шпилька Що являє собою ст..
3850 грн.
Податок на обмін: 3850
Міні піч для піци
Бренд: Олегия
Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!     У ресторанах, де не основною стравою..
4949 грн.
Податок на обмін: 4949
Млинниця професійна електрична.
Бренд: Олегия
Електричні професійні млинниці нашого виробництва виготовляються з нержавіючої сталі, а жарочні пове..
6486 грн.
Податок на обмін: 6486
Млинниця професійна електрична.
Бренд: Олегия
  По всій планеті, а особливо в країнах колишнього СРСР, дуже популярними є млинці. Найчасті..
3364 грн.
Податок на обмін: 3364
Нержавіюча шпилька-стілаж подвійна
Бренд: Олегия
Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!   Дворядний стелаж-шпилька - ергономіка Вашої ку..
5389 грн.
Податок на обмін: 5389
Підставка під пароконвектомат
Бренд: Олегия
  Підставка під пароконвектомат - саме незвичайне обладнання в господарстві виробничої кухні..
3737 грн.
Податок на обмін: 3737
Перила, огорожі
Бренд: Олегия
Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!     У сучасному будівництві широко викор..
497 грн.
Податок на обмін: 497
Полиця для сушіння посуду
Бренд: Олегия
  Полиці для посуду з нержавіючої сталі - один з компонентів успіху в ресторанному бізнесі. ..
1778 грн.
Податок на обмін: 1778
Полиця навісна дворівнева
Бренд: Олегия
  Дворівневі навісні полиці - наступний етап еволюції однорівневих навісних полиць. Дві робо..
766 грн.
Податок на обмін: 766
Полиця навісна однорівнева
Бренд: Олегия
Однорівнева навісна полиця - це своєрідне міні-сховище для кухонного начиння, деяких харчових продук..
513 грн.
Податок на обмін: 513
Робоча станція бармена України
Бренд: Олегия
    Прохолодні напої, а також коктейлі з спиртного вимагають певних умов зберігання...
4863 грн.
Податок на обмін: 4863

Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!

 

Обладнання для ресторанів.

 

Що потрібно знати, якщо вирішили купити обладнання для ресторанів.

 

Якщо Ви вирішили купити обладнання для ресторанів, то це означає, що у вас є приміщення під цей самий ресторан і трохи зайвих грошей, так як це обладнання, самі розумієте, безкоштовним не буває. І якщо ці дві умови виконуються, то далі починається найцікавіше. Де купити обладнання для ресторанів? Що входить в це обладнання. Від яких виробників купувати. Яке найкраще співвідношення ціна-якість. Яке гарантійне забезпечення дають на обладнання для ресторанів.

 

І так, що ж це таке ресторанне обладнання? Обладнання для ресторанів є складовою частиною з усього набору обладнання для громадського харчування. Основне місце де може розташовуватися обладнання в ресторані є кухня. Звідси часто це обладнання називають кухонним. За своїм призначенням обладнання для ресторанів ділиться на такі види як: нейтральне, теплове, холодильне, посудомийне, електромеханічне. І кожне з цих видів має десятки якщо не сотні виробників. Про кількість видів і найменувань товарів, просто промовчу.

 

Нейтральна частина в обладнанні для ресторанів.

 

Почнемо з нейтрального. Що може або повинно входити на кухні ресторану. По-перше, виробничі столи, без них ні як. Це одне з головних робочих місць кухаря. Де він ріже, кришить, займається так сказати підготовчою роботою з інгредієнтами. Найголовніше мало не забув, жодне обладнання для ресторанів не обходиться без мийних ванн і крапка. Це закон. Якщо все що повинні з'їсти, спочатку НЕ БУДУТЬ мити, то такому ресторану потрібно дуже дружити з невідкладною, а можливо і з поліцією і прокуратурою. Про «самепедем» станцію взагалі мовчу. Далі з нержавіючого буде необхідний стелаж для зберігання кухонного начиння. Ще слід взяти закриту шафу для продуктів з нержавіючої сталі.

 

Теплова частина ресторанного обладнання.

 

Саму велику і важливу частину обладнання для ресторанів становить теплове обладнання. Бо без термічної обробки їжі можуть тільки обійтися ресторани для сироїдів. Для всіх інших споживачів, необхідно їжу смажити, варити, парити, томити - загалом виробляти різну термічну обробку. Для приготування перших страв, якщо пропускна здатність ресторану велика, необхідно буде купити котел харчоварильні. Для других страв, може знадобитися промислова електрична сковорода. Якщо ж пропускна здатність не така велика, то котел та електричну сковороду може замінити звичайна професійна електрична плита, з різною кількістю конфорок, на якій можна буде приготувати як перші, так і другі страви. Для м'ясних страв крім звичайних індукційних або електричних плит дуже знадобляться також печі. Професійні печі для ресторанного обладнання мають великий вибір. Конвекційні, пароконвектомати, жарочні, для піци, гриль. Якщо ж ваше обладнання для ресторанів повинно ще вміти робити випічку, то варто купити пекарські шафи, жарочні шафи, розстоєчні шафи (вистоювання). До речі, на кожним таким виробом з теплового обладнання повинен знаходитися витяжний зонт, бажано з жировловлювачів, приєднаним до вентиляційної системи. Для таких грубок як пароконвектомати, конвекційні або гриль можуть знадобитися підставки з нержавіючої сталі, що зробить роботу з пічкою більш зручну для персоналу.

 

Холодильна частина обладнання для ресторанів також має значний список виробників і найменувань самих виробів. Шафи холодильні, шафи морозильні, столи холодильні, льодогенератори, столи морозильні, установки шокової заморозки.

 

У електромеханічному сегменті обладнання для ресторанів будуть необхідні: слайсери, куттери, тістоміси для випічки тесту, овочерізки, картоплечистки, м'ясорубки, планетарні міксери, хліборізки, професійні блендери, Бліксери, соковижималки.

 

Переваги купівлі обладнання для ресторанів в Олегії.

 

Як бачите, щоб відкрити ресторанний бізнес, необхідно підібрати велику кількість обладнання. І це з вищезгаданого, далеко не повний список входить до обладнання для ресторанів. По кожному елементу з цього обладнання, потрібно зробити ретельний аналіз і підібрати відповідний по багатьом факторам. Якщо Ви вже вирішили купити обладнання для ресторанів менеджери інтернет-магазину заводу «Олегія» допоможуть підібрати кожну одиницю техніки, в точності відповідає вашим вимогам, з прийнятною ціною і найкращою якістю. Купуючи обладнання для ресторанів в Олега, Ви отримаєте комплексний підхід від створення креслень і візуалізації проекту, до повного оснащення під ключ, з виконанням доставки, установки і пуско-налагоджувальних робіт.