ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ М'ЯСНОГО ЦЕХУ
Бренд: Олегия
Уявіть, що Вам треба буде розв'язати проблему транспортування досить об'..
Бренд: Олегия
Вішала для туш використовуються в холодильних камерах і виробничих цехах, переро..
Бренд: Олегия
Лоток з нержавіючої сталі (гастроємність) призначений для зберігання кухонного інвентарю, харчових..
Бренд: Олегия
Совок для продуктів - корисна річ, яка завжди знаходиться під рукою співробітників торгівлі та харчо..
Бренд: Олегия
Ванна для туші є незамінним обладнанням в м'ясних і ковбасних цехах, а також..
Бренд: Олегия
Виробничий стіл - це незамінний атрибут будь-якого харчового блоку. Він економит..
Бренд: Олегия
Лоток перфорований з нержавіючої сталі призначений для миття і сушки (стікання) кухонного інвентарю,..
Бренд: Altezoro
Електром'ясорубка Altezoro NS-12 з насадками застосовується на промислових кухнях для переробки ..
Бренд: Altezoro
Для швидкого отримання фаршу на великій професійній кухні зазвичай використовують електричні м'я..
Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!
У цех привозять туші і напівтуші. Після розвантаження м'ясо зважують, для цього Вам знадобляться електронні ваги з великою вантажопідйомністю. Потім його транспортують в морозильні камери за допомогою вішал для туш з гачками. Для тимчасового зберігання напівфабрикатів використовують холодильні шафи. Для розморожування м'яса пропонуємо Вам холодильну камеру. Що далі? М'ясо, яке надійшло до цеха на переробку, миють у ванній мийнії, а розруб туш виробляють на колодах для розрубування, оброблення-на виробничих столах. Яке обладнання знадобиться ще? Полиці, для інвентарю, звичайно ж м'ясорубки і слайсери. Заморожені продукти зберігаються безпосередньо в м'ясному цеху в морозильних шафах і скринях. Все це і багато іншого Ви зможете знайти на сайті або зателефонувавши нашим менеджерам. Співпраця з нами - це запорука успішної та ефективної роботи Вашого закладу!