Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Ввиду нестабильного курса валют, просим
актуальные стоимости уточняйте
у менеджеров!
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
ОБЛАДНАННЯ
Цена
от до
Производитель

Корзина товаров

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ М'ЯСНОГО ЦЕХУ
Візки транспортувальні
Бренд: Олегия
    Уявіть, що Вам треба буде розв'язати проблему транспортування досить об'..
Вішала для туш
Бренд: Олегия
    Вішала для туш використовуються в холодильних камерах і виробничих цехах, переро..
Лотки для продуктів (гастроємність)
Бренд: Олегия
Лоток з нержавіючої сталі (гастроємність) призначений для зберігання кухонного інвентарю, харчових..
Бренд: Олегия
Совок для продуктів - корисна річ, яка завжди знаходиться під рукою співробітників торгівлі та харчо..
Ванна для туші
Бренд: Олегия
    Ванна для туші є незамінним обладнанням в м'ясних і ковбасних цехах, а також..
Столи виробничі розбірні
Бренд: Олегия
    Виробничий стіл - це незамінний атрибут будь-якого харчового блоку. Він економит..
Лотки перфоровані для мийної ванни
Бренд: Олегия
Лоток перфорований з нержавіючої сталі призначений для миття і сушки (стікання) кухонного інвентарю,..
М'ясорубка Altezoro NS-12
Бренд: Altezoro
Електром'ясорубка Altezoro NS-12 з насадками застосовується на промислових кухнях для переробки ..
М'ясорубка Altezoro NS-22 GA 1
Бренд: Altezoro
Для швидкого отримання фаршу на великій професійній кухні зазвичай використовують електричні м'я..

Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!

 

У цех привозять туші і напівтуші. Після розвантаження м'ясо зважують, для цього Вам знадобляться електронні ваги з великою вантажопідйомністю. Потім його транспортують в морозильні камери за допомогою вішал для туш з гачками. Для тимчасового зберігання напівфабрикатів використовують холодильні шафи. Для розморожування м'яса пропонуємо Вам холодильну камеру. Що далі?  М'ясо, яке надійшло до цеха  на переробку, миють у ванній мийнії, а розруб туш виробляють на колодах для розрубування, оброблення-на виробничих столах. Яке обладнання знадобиться ще? Полиці, для інвентарю, звичайно ж м'ясорубки і слайсери. Заморожені продукти зберігаються безпосередньо в м'ясному цеху в морозильних шафах і скринях. Все це і багато іншого Ви зможете знайти на сайті або зателефонувавши нашим менеджерам. Співпраця з нами - це запорука успішної та ефективної роботи Вашого закладу!


Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /olegiya.com.ua/www/index.php on line 125