Русский Ukrainian English
063 686-23-89
057 780-57-30
050 303-40-24
098 930-74-54
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
skr.olegiya@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
ОБЛАДНАННЯ
Цена
от до
Производитель

Корзина товаров

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ М'ЯСНОГО ЦЕХУ
Візок транспортувальний
Бренд: Олегия
Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!   Уявіть, що Вам треба буде розв'язати пробл..
3762 грн.
Податок на обмін: 3762
Вішала для туш
Бренд: Олегия
    Вішала для туш використовуються в холодильних камерах і виробничих цехах, переро..
4950 грн.
Податок на обмін: 4950
Вакуумний пакувальник камерний Orved Lerica C254
Бренд: ORVED
Упаковка продуктів харчування в спеціальні герметичні пакети з кожним днем ​​набирає все більше попу..
1 грн.
Податок на обмін: 1
Ванна для туші
Бренд: Олегия
    Ванна для туші є незамінним обладнанням в м'ясних і ковбасних цехах, а також..
9813 грн.
Податок на обмін: 9813
Стіл виробничий розбірний
Бренд: Олегия
Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!   Виробничий стіл - це незамінний атрибут будь-я..
1270 грн.
Податок на обмін: 1270
Вакуумний пакувальник камерний Orved VM 16
Бренд: ORVED
Вакуумні пакувальники необхідні для складання продуктів харчування в спеціальні пакети без повітря і..
1 грн.
Податок на обмін: 1
Слайсер NHY-195 PY
Бренд: Altezoro
Діаметр ножа 195 мм Товщина нарізки від 0,2 до 12 мм Корпус виконаний з анодованого алюмінію. ..
7411 грн.
Податок на обмін: 7411
М'ясорубка Altezoro NS-12
Бренд: Altezoro
Електром'ясорубка Altezoro NS-12 з насадками застосовується на промислових кухнях для переробки ..
10989 грн.
Податок на обмін: 10989
М'ясорубка Altezoro NS-22 GA 1
Бренд: Altezoro
Для швидкого отримання фаршу на великій професійній кухні зазвичай використовують електричні м'я..
13365 грн.
Податок на обмін: 13365
Слайсер GE 300 Celme
Бренд: Сelme
Щоб отримати ідеальну нарізку продуктів (м'яса, ковбасних виробів, сиру, риби і овочів), необхід..
11000 грн.
Податок на обмін: 11000

Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!

 

У цех привозять туші і напівтуші. Після розвантаження м'ясо зважують, для цього Вам знадобляться електронні ваги з великою вантажопідйомністю. Потім його транспортують в морозильні камери за допомогою вішал для туш з гачками. Для тимчасового зберігання напівфабрикатів використовують холодильні шафи. Для розморожування м'яса пропонуємо Вам холодильну камеру. Що далі?  М'ясо, яке надійшло до цеха  на переробку, миють у ванній мийнії, а розруб туш виробляють на колодах для розрубування, оброблення-на виробничих столах. Яке обладнання знадобиться ще? Полиці, для інвентарю, звичайно ж м'ясорубки і слайсери. Заморожені продукти зберігаються безпосередньо в м'ясному цеху в морозильних шафах і скринях. Все це і багато іншого Ви зможете знайти на сайті або зателефонувавши нашим менеджерам. Співпраця з нами - це запорука успішної та ефективної роботи Вашого закладу!