Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!
Що є найціннішим у житті людини? Стоп! Не сушіть голову. Ми з задоволенням відповімо на це питання. Для кожного з нас найціннішим було, є і буде - час. Саме тому мільйони людей вважають за краще харчуватися у фаст-фудах. А як Ви думаєте, чому народ все частіше йде в подібні заклади? Відповідь зрозуміла, як білий день. У таких закладах громадського харчування клієнтам не доводиться довго чекати своє замовлення. Максимальна швидкість обслуговування неабияк підкуповує відвідувачів.
Цікаво, а як примудряється персонал так швидко обслуговувати клієнтів? Все дуже просто ... У цій нелегкій справі працівникам фаст-фудів допомагають лінії роздачі.
Лінії роздачі - це обладнання, яке дозволяє організувати ефективний процес роздачі готових страв. Також, вони призначені для короткочасного зберігання і демонстрації продуктів харчування, проведення розрахунку з покупцями і видачі столових приладів. Дані установки складаються з теплових, холодильних і нейтральних модулів. Вони забезпечують хороший огляд продукції і зберігають смакові якості улюбленої їжі.
Щоб істотно збільшити продажі, забезпечити високий прибуток, залучити нових клієнтів і утримати старих, необхідно правильно укомплектувати лінію роздачі.
Комплектація ліній роздачі
Які показники впливають на комплектацію лінії роздачі або самообслуговування?
По-перше, розстановка і комплектація такого обладнання безпосередньо залежить від площі приміщення.
По-друге, підбираючи модулі для лінії роздачі, слід звертати увагу на кількість відвідувачів та меню закладу.
І по-третє, комплектація подібних установок обумовлюється формою та організацією обслуговування клієнтів.
Як правило, основними елементами лінії роздачі є:
марміти других і перших страв;
охолоджувані вітрини;
прилавки для випічки;
стійки для приладів;
прилавки охолоджувані для роздачі;
нейтральний елемент;
касове місце.