Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!
Сковороди електричні промислові
Сковороди електричні промислові є невід'ємною частиною для приготування продуктів харчування на підприємствах, а також на професійних кухнях. Вони призначені для пассірованія овочів, смаження м'яса, риби, птиці, готування напівфабрикатів і багатьох інших страв. Так само сковороду електричну промислову можна використовувати як котел, стімер або теплової кабінет. Завдяки великій поверхні нагрівання можна зберегти величезну кількість часу, готуючи відразу кілька продуктів.
Характеристика і принцип роботи електросковороди промислової
Конструкція електричної сковороди вельми своєрідна і проста. Каркас виконаний з нержавіючої сталі, що додасть вашій кухні краси та блиску. Сама ж чаша виготовлена з чавуну високої якості. Чаша сковороди електриної промислової призначена для збереження і рівномірного розподілу тепла.
Конструкція виконана спеціально для того, щоб можна було перехилити чашу для зручності готування. Перекидання може відбуватися вручну і автоматично.
Конструкція перекидаючий чаші включає в себе:
- Кришку, яка дозволяє утримувати тепло всередині при смаженні;
- Ніжки для установки конструкції і можливе регулювання;
- Нагрівальні елементи. В даному випадку електросковорода виготовлена з нагрівальними ТЕНами.
Можливість плавного і точного регулювання температури сковороди електричної промислової є одним з основних переваг поряд зі звичайними газовими плитами. Температура нагрівальної поверхні коливається від 80 до 350 ° С, за допомогою нагрівальних ТЕН, які рівномірно розподіляють тепло.