Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
ОБЛАДНАННЯ
Цена
от до
Производитель

Корзина товаров

ПАРОКОНВЕКТОМАТИ
Пароконвектомат Rational SCC 61
Бренд: Rational
Пароконвектомат rational є відмінним помічником на будь-якій професійній кухні. Завдяки своїм ма..
Пароконвектомат Unox XVC 305E, інструкція по використанню
Бренд: UNOX
Електричний пароконвектомат Unox XVC 305 E - це професійне теплове обладнання, яке ідеально підійде ..
Піч конвекційна Tecnoeka EKF 664 EUD
Бренд: Tecnoeka
Кожному відомо, що таке кондитерські вироби, булочки і пашить жаром хліб. Щоб спекти це, підприємств..
Піч пароконвекційна XV 593
Бренд: UNOX
  Без такого приладу дуже складно приготувати ідеальну випічку або смачні напівфабрикати. На..
Пароконвектомат ChefTop MIND.MAPS ONE XЕVС-0511-Е1R
Бренд: UNOX
Яке обладнання особливо цінно на професійній кухні? Так, Ви абсолютно праві. Пароконвектомат є незам..
Пароконвектомат Rational SCC 101
Бренд: Rational
Призначення пароконвектомата Rational SCC 101 просте - одночасно приготувати декілька продуктів. Він..
Піч пароконвекційна газова XVC 315 EG
Бренд: UNOX
Газова пароконвекційна піч XVC 315 EG італійського виробництва фірми Unox застосовується на великих ..
Пароконвектомат ChefTop XEVC-0511-EPR (Лінія PLUS)
Бренд: UNOX
Що таке пароконвектомат? Відповісти на це питання зможе будь-який професійний кухар ... Отже, пароко..
Пароконвектомат Rational CMP 101
Бренд: Rational
Німецький виробник пароконвектоматов Rational представляє новинку в даній серії продукції. Професійн..
Пароконвектомат ChefTop MIND.MAPS оне XЕVС-0711-Е1R
Бренд: UNOX
Представляємо Вашій увазі незамінне обладнання закладів громадського харчування - пароконвектомат Ch..
Пароконвектомат ChefTop MIND.MAPS PLUS XЕVС-0711-ЕPR
Бренд: UNOX
Щоб випічка була повітряною, а м'ясні та рибні вироби - соковитими, приготуйте їх в пароконвекто..
Піч пекарська Baker Lux ХВ 893
Бренд: UNOX
Щоб приготувати ароматну і повітряну випічку, скористайтеся пекарською піччю Baker Lux ХВ 893. ..
Піч пекарська Baker Lux XB 895 UNOX
Бренд: UNOX
Готувати ідеальну випічку стало ще простіше! Завдяки пекарськїй печі Baker Lux XB 895 UNOX Ви з..
Піч пекарська Baker Lux XB 693 Unox
Бренд: UNOX
Для приготування бездоганної випічки Вам знадобитися піч пекарська Baker Lux XB 693 торгової ма..
Пароконвектомат ChefTop MIND.MAPS PLUS XЕVС-1011-ЕPR UNOX (Італія)
Бренд: UNOX
Для приготування бездоганної випічки, м'яса з хрусткою скоринкою і інших ласощів Вам знадоб..

Піч конвекційна, пароконвектомат - незамінний помічник на сучасній кухні

Кожен з власників закладів громадського харчування або ресторанного бізнесу знає, як важко швидко приготувати замовлення при великій кількості відвідувачів. Виходь їх даної ситуації досить таки простий - конвекційна піч, або як їх ще називають - пароконвектомати. Ви можете подумати, що піч конвекційна і пароконвектомат це одне і те ж. Насправді все зовсім не так. Для пароконвектоматов в конструкції передбачено набагато більше функцій, ніж у печі. Є перемикач режимів:

  • Режим конвекції;
  • Режим пара;
  • Режим регенерації;
  • Режим комбінованої роботи.

Найбільш популярними у своєму виді продукції є пароконвектомати Rational. Вони відрізняються від подібних товарів надійністю, якістю, простотою управління. Вартість такого обладнання досить висока, так як це професійне обладнання, яке за короткий проміжок часу приготує Вам м'ясо, за 10 хвилин запече рибу, зможе протушкувати і запекти овочі у великій кількості.

Принцип роботи конвекційної печі

Існує два види конвекційних печей і пароконвектоматов: електричний і газовий. Особливість роботи цього обладнання в тому, що його необхідно постійно тримати в розігрітому стані. Пароконвектомат працює за допомогою циркуляції пара разом з гарячим повітрям всередині робочої камери. Можливо їх спільна робота, так і окремо. Як було сказано вище, конвекційна піч працює в чотирьох режимах. Примусова вентиляція повітря відбувається тільки в режимі конвекції, при цьому сам повітря розігрівається до 280 ° С. Робота в режимі пара полягає в тому, що вода розпорошується на розпеченої Тени за допомогою інжекторів. Якщо Ви будете використовувати конвекційну піч або пароконвектомат, то збережіть всі поживні і смакові якості приготовленої продукції. Спеціально поміщений всередині датчик контролює процес запікання.

Виберете Ви пароконвектомат або конвекційну піч вирішувати Вам. У будь-якому випадку - це унікальні пристрої, які можуть замінити до 40% всього теплового обладнання на кухні.