Теплове обладнання
Уточнити пошуковий запит
Бренд: Олегия
Хочете отримати ідеальну випічку - скористайтеся розстоєчною шафою. Цей агрегат призначени..
Бренд: Олегия
Піч для піци з шамотним каменем - це безцінна знахідка для будь-якої піцерії. Таке обладнання дозвол..
Бренд: Олегия
Мангал електричний призначений для використання в підприємствах громадського харчування. Використову..
Бренд: Олегия
Мангал професійний.
Мангал професійний призначений для приготування їжі на відкритому вогні в рес..
Бренд: Олегия
Марміт настільний (чафінг-Діш) призначений для зберігання страв і напівфабрикатів і підтримки їх в..
Бренд: Олегия
Піч для піци з шамотним каменем - це безцінна знахідка для будь-якої піцерії. Таке обладнання дозв..
Бренд: Олегия
теплові полки
Теплові поверхні полиці розташовані у вигляді ярусів. Залежно від їх кількості полк..
Бренд: Олегия
Теплові полиці
Теплові поверхні полиці розташовані у вигляді ярусів. Залежно від їхньої кількості..
Бренд: Олегия
Промислова електрична сковорода виконується з нержавіючої сталі. Призначена для швидкого приготуванн..
Бренд: Олегия
Промислова електрична сковорода виконується з нержавіючої сталі. Призначена для швидкого приготуванн..
Бренд: Олегия
Для швидкого приготування або розігрівання будь-якого замороженого продукту Вам знадобиться духовку...
Бренд: Олегия
Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!
Легка робота з двосекційним жарочною шафою
..
Бренд: Олегия
Двосекційні жарочні шафи повинні володіти такими відмітними рисами від себе подібної продукції. Швид..
Бренд: Олегия
Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!
Найбільшим з виробництва і споживання електрич..
Бренд: Олегия
Духовку з трьома секціями використовують для одночасного запікання декількох про..
В ряду теплового обладнання для підприємств громадського харчування представлена, напевно, найбільша лінійка.Адже на сьогоднішній день продукція підвладна тепловій обробці, запропонована в будь-якій кухні світу. В принципі практично будь-яка страва вимагає на певному етапі термічну обробку (кулінарних, гастрономічних виробів, їх розігрів і підтримки необхідної температури). Тому воно є невід'ємною частиною будь-якого сучасного ресторану, кафе чи бару, закладів швидкого харчування. У нас ви можете придбати: електричні плити, сковороди електричні, пароконвектомати, шафи розстоєчні, столи теплові, шафи жарові й пекарські, млинниці, фритюрниці та чебуречниці, а також багато іншого. Плити виготовляються з різною кількістю конфорок і будь-якої конфігурації. Сковороди, як теплове обладнання для громадського харчування, застосовуються для смаження, пасерування, тушкування страв. За допомогою пароконвектомата ми можемо розігрівати, запікати, тушкувати, варити, випікати і багато іншого. Шафи розстоєчні потрібні для найсмачніших булочних виробів. Шафа або, як її ще називають, розстойка використовується для підняття, стабілізації або паразволоження тіста, також виключає пересихання тістових заготівок. Тепловий стіл необхідний для підігріву посуду, страви зберігають оптимальну температуру перед подачею. Жарові шафи застосовують для смаження і запікання продуктів, а пекарська шафа використовується для випічки кондитерських і хлібобулочних виробів.
Корпуси теплового обладнання виготовляються з нержавіючої сталі (проф) або сталі з полімерним покриттям (економ).
Google