Русский Ukrainian English
063 686-23-89
057 780-57-30
050 303-40-24
098 930-74-54
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
skr.olegiya@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
ОБЛАДНАННЯ
Цена
от до
Категории:
Производитель

Корзина товаров

Теплове обладнання
 Конфорка індукційна (1,8 кВт)
Бренд: Олегия
      Індукційна конфорка є невід'ємним елементом більшості закладів гро..
4050 грн.
Податок на обмін: 4050
Конфорка індукційна (3,5 кВт)
Бренд: Олегия
Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!       Велика індукційна конфорка..
5487 грн.
Податок на обмін: 5487
Вітрина-марміт других страв
Бренд: Олегия
      Вітрина-марміт других страв - це обладнання, яке призначене для передп..
12711 грн.
Податок на обмін: 12711
Шафа для розстойки тіста
Бренд: Олегия
Хочете отримати ідеальну випічку - скористайтеся розстоєчною шафою. Цей агрегат призначени..
5064 грн.
Податок на обмін: 5064
Пловниця "Олівія"
Бренд: Олегия
  Пловниця «Олівія» - це обладнання, яке необхідно для приготування смачних..
5983 грн.
Податок на обмін: 5983
притискный гриль
Бренд: Олегия
  Електричний гриль притискного типу від виробника - краще рішення для будь-якого закладу шв..
3595 грн.
Податок на обмін: 3595
Гриль електричний професійний
Бренд: Олегия
    Курка, приготована на грилі, це одне з найпопулярніших страв не тільки в кафе, а..
15018 грн.
Податок на обмін: 15018
Піч для піци з шамотним каменем (Євролайн Плюс)
Бренд: Олегия
Піч для піци з шамотним каменем - це безцінна знахідка для будь-якої піцерії. Таке обладнання дозвол..
18200 грн.
Податок на обмін: 18200
Гриль для шаурми
Бренд: Олегия
Гриль для шаурми використовується на підприємствах громадського харчування і торгівлі для приготуван..
7800 грн.
Податок на обмін: 7800
Гриль електричний лавовий (Лава-гриль)
Бренд: Олегия
Лава-гриль (лавовий гриль, гриль на лавовом камені, кам'яний гриль або навіть гриль з вулканіч..
13386 грн.
Податок на обмін: 13386
Електрокип'ятильник ЕКГ - 10
Бренд: РУП "Гомельторгмаш"
Для кип'ятіння або просто нагріву води у великій кількості Вам необхідний електрокип'ятильни..
1 грн.
Податок на обмін: 1
Електрокип'ятильник ЕКГ - 25
Бренд: РУП "Гомельторгмаш"
Призначений для приготування окропу на підприємствах громадського харчування, кафе, ресторанах. Отри..
10477 грн.
Податок на обмін: 10477
Електрокипятильник ЕКГ - 100
Бренд: РУП "Гомельторгмаш"
Електрокип'ятильник ЕКГ - 100 виконується з нержавіючої сталі високої якості. Щоб закип'ятит..
11234 грн.
Податок на обмін: 11234
Електрокипятильник ЕКГ - 50
Бренд: РУП "Гомельторгмаш"
Корпус електрокип'ятильника ЕКГ-50 виконаний з нержавіючої сталі, властивості якої не впливають ..
1 грн.
Податок на обмін: 1
Електросупніца EWT INOX SK 6000
Бренд: EWT INOX
Електро Супниці призначені для приготування перших страв і подальшого їх підтримки в теплому стані. ..
2970 грн.
Податок на обмін: 2970

В ряду теплового обладнання для підприємств громадського харчування представлена, напевно, найбільша лінійка.Адже на сьогоднішній день продукція підвладна тепловій обробці, запропонована в будь-якій кухні світу. В принципі практично будь-яка страва вимагає на певному етапі термічну обробку (кулінарних, гастрономічних виробів, їх розігрів і підтримки необхідної температури). Тому воно є невід'ємною частиною будь-якого сучасного ресторану, кафе чи бару, закладів швидкого харчування. У нас ви можете придбати: електричні плити, сковороди електричні, пароконвектомати, шафи розстоєчні, столи теплові, шафи жарові й пекарські, млинниці, фритюрниці та чебуречниці, а також багато іншого. Плити виготовляються з різною кількістю конфорок і будь-якої конфігурації. Сковороди, як теплове обладнання для громадського харчування, застосовуються для смаження, пасерування, тушкування страв. За допомогою пароконвектомата ми можемо розігрівати, запікати, тушкувати, варити, випікати і багато іншого. Шафи розстоєчні потрібні для найсмачніших булочних виробів. Шафа або, як її ще називають, розстойка використовується для підняття, стабілізації або паразволоження тіста, також виключає пересихання тістових заготівок. Тепловий стіл необхідний для підігріву посуду, страви зберігають оптимальну температуру перед подачею. Жарові шафи застосовують для смаження і запікання продуктів, а пекарська шафа використовується для випічки кондитерських і хлібобулочних виробів.
Корпуси теплового обладнання виготовляються з нержавіючої сталі (проф) або сталі з полімерним покриттям (економ).

Google