Уточнити пошуковий запит
Холодильне обладнання щільно увійшло в наш повсякденний побут. Спектр застосування настільки широкий, що важко уявити який-небудь напрямок діяльності людини без холодильного, або кліматичного обладнання. Широке використання холодильної техніки в харчовій промисловості тягне за собою великий асортимент. Це обладнання умовно можна розділити на торгове та харчове, яке в свою чергу поділяється на вироби з вбудованим агрегатом і виносним. До першої групи входять: вітрини демонстраційні, шафи, бонети низькотемпературні, пристінні холодильні гірки, ларі. А також шафи для вина, напоїв, льодогенератори, кондитерські шафи та вітрини - тобто все те, що ми можемо побачити в сфері громадського харчування. Це обладнання призначено для зберігання та реалізації продуктів харчування в торговельних зонах супермаркетів, магазинах, павільйонах, ярмарках. До другої групи належать столи холодильні та морозильні, столи для піци, холодильні та морозильні шафи, ларі низькотемпературні, шафи шокової заморозки, генератори холоду, охолоджувачі рідини. Це обладнання застосовується на виробничих кухнях, м'ясо-молочному виробництві, фаст - фудах та ін. Розрізняють два типи охолодження: статичне - природна циркуляція повітря в охлаждаемой камері і динамічне - вентилятори рівномірно розподіляють охолоджене повітря в камері. За температурними режимами виділяють середньотемпературні (-2 ° С + 8 ° С), низькотемпературні (-18 ° С -25 ° С) і комбіновані (пресерви -6 ° С + 6 ° С) холодильні вироби.
Нашою компанією холодильне обладнання представлено таким асортиментом як холодильні вітрини, холодильні та морозильні шафи й столи, скрині морозильні, столи для піци, а також обладнання для супермаркетів.
У комплектацію входить:
-Електронний пульт або термостат залежно від цінової категорії
-Високоякісні компресори: Danfoss, Embraco Aspera та ін.
-Фреон 404, 134, 507 в залежності від типу виробу
-Комплектуючі світових виробників
-Відповідність стандартам