Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Ввиду нестабильного курса валют, просим
актуальные стоимости уточняйте
у менеджеров!
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
ОБЛАДНАННЯ
Цена
от до
Производитель

Корзина товаров

ШАФА РОЗСТІЙНА
Шафи для розстойки тіста
Бренд: Олегия
Хочете отримати ідеальну випічку - скористайтеся розстоєчною шафою. Цей агрегат призначени..
Камера розстійна для візка
Бренд: Олегия
Розійна камера використовується в пекарнях, кондитерських і на підприємствах харчової промисловості ..
Шафа розстійна
Бренд: Олегия
Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!   Шафа розстійні власного виробництва від ЦЕ &la..
Шафа розстоювальний XL 413 UNOX
Бренд: UNOX
Яке обладнання є незамінним помічником пекаря? Абсолютно вірно! Расстоечний шафа XL 413 UNOX - ..
Шафа розстійні XL 405 UNOX
Бренд: UNOX
Хочете приготувати ідеальну випічку? Тоді скористайтеся розстоєчним шафом XL 405 UNOX. Дан..
Шафа розстійна XLT 195 UNOX
Бренд: UNOX
Щоб випічка виходила неймовірно повітряную, апетитною і смачною, купіть шафу для розстойки..
Шафа розстійний XLT 193 UNOX (Італія)
Бренд: UNOX
Щоб випічка була смачною, повітряною і ароматною скористайтеся шафою для розстойки XLT 193 Unox..
Шафа розстійна XLT 133 Unox
Бренд: UNOX
Щоб тісто було повітряним, необхідно помістити його в расстійну шафу XLT 133 Unox. За допо..

Зателефонуй зараз! Отримай -5% від ціни!

 

Надійні помічники на кухні - розстоєчні шафи

Спеціалізовані хлібопекарні, кафе, ресторани та інші заклади громадського харчування пропонують своїм клієнтам різні смаколики з дріжджового тіста. Щодня мільйони людей ласують запашними пиріжками, булочками або хлібцем. Може скластися враження, що приготувати такі страви простіше простого, але це далеко не так. Щоб хлібобулочний виріб підкорило серце самого вимогливого гурмана, необхідно правильно підготувати тісто перед випічкою. Для виконання поставленої мети Вам знадобляться розстоєчні шафи. Дана техніка є незамінним помічником пекаря і кондитера. Вона дозволяє творити справжні кулінарні шедеври зі звичайних продуктів.

Призначення розстоєчних шаф

Для чого потрібні розстоєчні шафи? Відповідь проста: для створення дивовижної випічки. Завдяки цим «чудо-приладів» хлібобулочні та кондитерські вироби виходять повітряними і неймовірно смачними.

Важливо, що таке обладнання забезпечує ідеальні умови для вистоювання тіста. У робочій камері шафи постійно підтримується певна температура і вологість повітря. Таким чином, щільність тестової заготовки знижується, а її обсяг збільшується. Тісто відмінно «підходить» і «дихає». Тому, готова продукція відрізняється своєю пишністю і неперевершеними смаковими якостями.

Ключові правила вибору розстоєчних шаф

Як підібрати расстоечний шафа і не прогадати? Для того щоб нове обладнання принесло максимальну користь і порадувало Вас, звертайте увагу на такі критерії:

здатність постійної підтримки оптимального температурного режиму всередині шафи;
можливість регулювання температури і вологості повітря робочої камери;
рівень енергоефективності розстоїчної шафи;
герметичність і теплоізоляція обладнання;
наявність дверцята, виготовленої з термостійкого скла;
відповідність розмірів листів в Розстоєчні і пекарському шафі.


Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /olegiya.com.ua/www/index.php on line 125