М'ЯСОРУБКИ ПРОМИСЛОВІ
Бренд: PIMAK
Вентильований двигун. Редукційне пристрій з зубчастої передачею і вузлом в масляній ванні. Отшлівова..
Бренд: PIMAK
Вентильований двигун. Редукційне пристрій з зубчастої передачею і вузлом в масляній ванні. Отшлівова..
Бренд: SIRMAN
Відполірована конструкція з відлитого під тиском алюмінію. Вентильований двигун. Редукційне пристрій..
Бренд: SIRMAN
Яке кухонне обладнання можна назвати еталоном бездоганного якості та надійності? Вірно! М'ясоруб..
Бренд: Celme
Для чого потрібна професійна м'ясорубка? Звичайно, Ви маєте рацію, для виробництва м'ясної і..
Бренд: Celme
Без якого обладнання немислима оптимальна організація трудового процесу на кухні? Ми впевнені, що Ви..
Бренд: ОАО “Торгмаш” Белоруссия
М'ясорубка для перемолу м'яса і риби на фарш, перемолу котлетної маси і набивання ковбас на ..
Бренд: SIRMAN
Відполірована конструкція з відлитого під тиском алюмінію. Вентильований двигун. Редукційне пристрій..
Бренд: Fimar
Мясорубка FIMAR TR12 / TS 1PH є безпрограшним варіантом для невеликих закладів громадського харчуван..
Бренд: Fimar
Щоб зробити бездоганний фарш, Вам знадобитися м'ясорубка FIMAR TR22 / TE 1ph. Вона переробляє бл..
Бренд: Fimar
Щоб отримати ідеальний м'ясний або рибний фарш, скористайтеся м'ясорубкою Fimar TR22 / TE 3p..
Бренд: Everest
Одним з провідних фахівців у виробництві електричних професійних м'ясорубок є італійська фірма E..
Бренд: Everest
М'ясорубка Everest настільного типу серії TC 12E (220) застосовується для перекручування м'я..
Бренд: Everest
Електрична м'ясорубка Everest TC 12U (220) відноситься до професійного кухонного обладнання, яке..
Бренд: Everest
Професійні м'ясорубки італійської фірми Everest серії TC 22 E зможуть перекрутити будь-який вид ..
Застосування промислової м'ясорубки
Без промислової м'ясорубки не обійдеться жодна професійна кухня будь-якого ресторану, кафе або просто виробничого цеху м'ясокомбінату. Сам пристрій являє собою звичайну побутову м'ясорубку, але має більш складну конструкцію. Сама м'ясорубка - це електромеханічний пристрій, яке служить для полегшення і прискорення роботи персоналу. Такі апарати призначені для переробки м'яса, риби, овочів, фруктів в однорідну масу. Електричної промислової м'ясорубкою дуже просто керувати, так як практично всі процеси, пов'язані з роботою, автоматизовані. Завдяки знімним механізмам, очищення всього обладнання відбувається за короткий проміжок часу.
З чого складається професійна м'ясорубка
Незалежно від виробника, всі електром'ясорубки мають практично однакову конструкцію і складаються з таких основних деталей:
- Пристрій для завантаження продуктів;
- Робоча камера разом зі шнеком;
- Редуктор разом з електродвигуном;
- Вузол з ножами для різання продуктів.
Сам вузол складається з шнека, однією решітки і одностороннього ножа. Даний вузол називається стандартним, так як дозволяє перемелювати м'ясо лише з мінімальною кількістю прожилок. Його доцільніше використовувати тільки на невеликих виробничих підприємствах.
Так само існує, так званий, вузол ½ унгер. Це кращий устрій, яке зможе переробляти на годину до 180 кг м'яса.
І останній вид - це повний унгер. Даний вид вузла застосовується в великих виробничих цехах і здатний перемолоти до 300 кг м'яса за одну годину роботи. У конструкцію входить шнек, 2 решітки з отворами і 2 ножі.
Професійним електром'ясорубки властива функція «реверс». Сама функція дозволяє при необхідності обертати частини м'ясорубки в зворотну сторону.