Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Ввиду нестабильного курса валют, просим
актуальные стоимости уточняйте
у менеджеров!
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
ОБЛАДНАННЯ
Цена
от до
Производитель

Корзина товаров

КУТТЕРИ
Куттер CUT L3 Celme
Бренд: Celme
Куттер CUT L3 Celme є універсальним обладнанням, яке призначене для подрібнення різних продуктів хар..
Куттер CUT L5
Бренд: Celme
Хочете придбати функціональне і надійне обладнання для подрібнення, дроблення, а також, протирання р..
Куттер CUT L8
Бренд: Celme
Куттер CUT L8 Celme - це універсальне обладнання, яке просто незамінне на професійній кухні. Він фун..
Куттер CUT L8 2V CE
Бренд: Celme
Хочете обзавестися універсальним помічником? Тоді купіть кутер CUT L8V CE торгової марки Celme...
Куттер Sirman C4VV
Бренд: SIRMAN
Настільний кутер, виробництва SIRMAN (Італія) модель C4 VV, дозволяє дробити (горіхи, сухарі, шокола..
Куттер Sirman C6VV
Бренд: SIRMAN
Пропонуємо вам кутер C6 VV виробництва SIRMAN, основне призначення якого - подрібнення інгредієнтів,..
Куттер R3-1500 ROBOT COUPE
Бренд: ROBOT COUPE
Куттер - це багатофункціональний помічник кухаря. Він легко подрібнить різні продукти, зробить&..
Куттер Fimar CL 3
Бренд: Fimar
Куттер служить для змішування, подрібнення і перемішування. Корпус виготовлений з нержавіючої сталі..
Куттер Fimar CL 5
Бренд: Fimar
Куттер служить для змішування, подрібнення і перемішування. Корпус виготовлений з нержавіючої сталі..

Для чого взагалі потрібні куттери

Куттер - це машина, призначена для структурного подрібнення м'ясної продукції, яка в подальшому буде застосовуватися у виробництві ковбаси, сардельок, сосисок, різних видів паштетів з риби, птиці. В основному куттери застосовуються на підприємствах з громадським видом харчування, але так само можливо їх використовувати в магазинах для швидкого і якісного продукту. За допомогою куттера можна подрібнити овочі і дробити горіхи, шоколад. Залежно від використання куттери буваю підлоговими і настільними.

Все що необхідно знати про куттери

Залежно від використання куттери буваю підлоговими і настільними. Якщо Вам важлива ступінь подрібнення продукту, то вона залежить від часу роботи приладу. При правильному розподілі часу роботи куттера можна отримати будь-які необхідні розміри заготовок для подальшого їх використання. У середньому весь процес займає не більше 5 хвилин, саме цей фактор дозволяє приготувати свіжий фарш, не використовуючи заморожене м'ясо. До основних характеристик куттера відносять:

  • Практично всі корпуси куттеров виготовлені з нержавіючої сталі, що спрощує процес очищення після експлуатації;
  • В основному всі верхні кришки виготовлені з харчового полікарбонату, прозорого виконання;
  • Збоку є спеціальна панель з кнопками управління і перемикачем швидкостей;
  • Подрібнюючі ножі виконані у вигляді двох лопатей так само з нержавіючої сталі;
  • Ємність діжі для продуктів складає від 3 до 5 літрів, в залежності від способу застосування.

Сучасні куттери оснащені спеціальним приладом, який створює вакуум, при цьому видаляє з фаршу повітря. Так само куттери можна використовувати для приготування різних заправок для основних страв: соус, майонез, допоможе вам збити яйця для приготування омлету, перемолоти ягоди або фрукти для отримання соку. При покупці такого монстра Ви замініть відразу кілька інших приладів, функції яких може виконувати кутер.

Компанія «Олегія» пропонує оглянути наш асортимент товарів і вибрати один з куттеров імпортного виробництва, які гарантують якість і надійність на довгий період роботи. Для більш детальної інформації звертайтесь до наших фахівців.