Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
ОБЛАДНАННЯ

Корзина товаров

ПАРОКОНВЕКТОМАТИ

Піч конвекційна, пароконвектомат - незамінний помічник на сучасній кухні

Кожен з власників закладів громадського харчування або ресторанного бізнесу знає, як важко швидко приготувати замовлення при великій кількості відвідувачів. Виходь їх даної ситуації досить таки простий - конвекційна піч, або як їх ще називають - пароконвектомати. Ви можете подумати, що піч конвекційна і пароконвектомат це одне і те ж. Насправді все зовсім не так. Для пароконвектоматов в конструкції передбачено набагато більше функцій, ніж у печі. Є перемикач режимів:

  • Режим конвекції;
  • Режим пара;
  • Режим регенерації;
  • Режим комбінованої роботи.

Найбільш популярними у своєму виді продукції є пароконвектомати Rational. Вони відрізняються від подібних товарів надійністю, якістю, простотою управління. Вартість такого обладнання досить висока, так як це професійне обладнання, яке за короткий проміжок часу приготує Вам м'ясо, за 10 хвилин запече рибу, зможе протушкувати і запекти овочі у великій кількості.

Принцип роботи конвекційної печі

Існує два види конвекційних печей і пароконвектоматов: електричний і газовий. Особливість роботи цього обладнання в тому, що його необхідно постійно тримати в розігрітому стані. Пароконвектомат працює за допомогою циркуляції пара разом з гарячим повітрям всередині робочої камери. Можливо їх спільна робота, так і окремо. Як було сказано вище, конвекційна піч працює в чотирьох режимах. Примусова вентиляція повітря відбувається тільки в режимі конвекції, при цьому сам повітря розігрівається до 280 ° С. Робота в режимі пара полягає в тому, що вода розпорошується на розпеченої Тени за допомогою інжекторів. Якщо Ви будете використовувати конвекційну піч або пароконвектомат, то збережіть всі поживні і смакові якості приготовленої продукції. Спеціально поміщений всередині датчик контролює процес запікання.

Виберете Ви пароконвектомат або конвекційну піч вирішувати Вам. У будь-якому випадку - це унікальні пристрої, які можуть замінити до 40% всього теплового обладнання на кухні.

 

 

Ця категорія порожня.