Array
(
    [0] => Array
        (
            [name] => Русский
            [code] => ru
            [image] => ru.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/gotovue-resheniya-ua/obladnannya-dlya-rectoraniv
            [redirects] => product/category
            [redirectst] => &path=61_27
            [id] => 2
        )

    [1] => Array
        (
            [name] => Ukrainian
            [code] => ua
            [image] => ua.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/gotovue-resheniya-ua/obladnannya-dlya-rectoraniv
            [redirects] => product/category
            [redirectst] => &path=61_27
            [id] => 3
        )

    [2] => Array
        (
            [name] => English
            [code] => en
            [image] => gb.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/gotovue-resheniya-ua/obladnannya-dlya-rectoraniv
            [redirects] => product/category
            [redirectst] => &path=61_27
            [id] => 1
        )

)
Русский Ukrainian English
063 686-23-89
057 780-57-30
050 303-40-24
098 930-74-54
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
info@olegiya.com.ua
0 товаров
0 грн.
ОБЛАДНАННЯ
Цена
от до
Производитель

Корзина товаров

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ РЕСТОРАНІВ

Обладнання для ресторанів.

 

Що потрібно знати, якщо вирішили купити обладнання для ресторанів.

 

Якщо Ви вирішили купити обладнання для ресторанів, то це означає, що у вас є приміщення під цей самий ресторан і трохи зайвих грошей, так як це обладнання, самі розумієте, безкоштовним не буває. І якщо ці дві умови виконуються, то далі починається найцікавіше. Де купити обладнання для ресторанів? Що входить в це обладнання. Від яких виробників купувати. Яке найкраще співвідношення ціна-якість. Яке гарантійне забезпечення дають на обладнання для ресторанів.

 

І так, що ж це таке ресторанне обладнання? Обладнання для ресторанів є складовою частиною з усього набору обладнання для громадського харчування. Основне місце де може розташовуватися обладнання в ресторані є кухня. Звідси часто це обладнання називають кухонним. За своїм призначенням обладнання для ресторанів ділиться на такі види як: нейтральне, теплове, холодильне, посудомийне, електромеханічне. І кожне з цих видів має десятки якщо не сотні виробників. Про кількість видів і найменувань товарів, просто промовчу.

 

Нейтральна частина в обладнанні для ресторанів.

 

Почнемо з нейтрального. Що може або повинно входити на кухні ресторану. По-перше, виробничі столи, без них ні як. Це одне з головних робочих місць кухаря. Де він ріже, кришить, займається так сказати підготовчою роботою з інгредієнтами. Найголовніше мало не забув, жодне обладнання для ресторанів не обходиться без мийних ванн і крапка. Це закон. Якщо все що повинні з'їсти, спочатку НЕ БУДУТЬ мити, то такому ресторану потрібно дуже дружити з невідкладною, а можливо і з поліцією і прокуратурою. Про «самепедем» станцію взагалі мовчу. Далі з нержавіючого буде необхідний стелаж для зберігання кухонного начиння. Ще слід взяти закриту шафу для продуктів з нержавіючої сталі.

 

Теплова частина ресторанного обладнання.

 

Саму велику і важливу частину обладнання для ресторанів становить теплове обладнання. Бо без термічної обробки їжі можуть тільки обійтися ресторани для сироїдів. Для всіх інших споживачів, необхідно їжу смажити, варити, парити, томити - загалом виробляти різну термічну обробку. Для приготування перших страв, якщо пропускна здатність ресторану велика, необхідно буде купити котел харчоварильні. Для других страв, може знадобитися промислова електрична сковорода. Якщо ж пропускна здатність не така велика, то котел та електричну сковороду може замінити звичайна професійна електрична плита, з різною кількістю конфорок, на якій можна буде приготувати як перші, так і другі страви. Для м'ясних страв крім звичайних індукційних або електричних плит дуже знадобляться також печі. Професійні печі для ресторанного обладнання мають великий вибір. Конвекційні, пароконвектомати, жарочні, для піци, гриль. Якщо ж ваше обладнання для ресторанів повинно ще вміти робити випічку, то варто купити пекарські шафи, жарочні шафи, розстоєчні шафи (вистоювання). До речі, на кожним таким виробом з теплового обладнання повинен знаходитися витяжний зонт, бажано з жировловлювачів, приєднаним до вентиляційної системи. Для таких грубок як пароконвектомати, конвекційні або гриль можуть знадобитися підставки з нержавіючої сталі, що зробить роботу з пічкою більш зручну для персоналу.

 

Холодильна частина обладнання для ресторанів також має значний список виробників і найменувань самих виробів. Шафи холодильні, шафи морозильні, столи холодильні, льодогенератори, столи морозильні, установки шокової заморозки.

 

У електромеханічному сегменті обладнання для ресторанів будуть необхідні: слайсери, куттери, тістоміси для випічки тесту, овочерізки, картоплечистки, м'ясорубки, планетарні міксери, хліборізки, професійні блендери, Бліксери, соковижималки.

 

Переваги купівлі обладнання для ресторанів в Олегії.

 

Як бачите, щоб відкрити ресторанний бізнес, необхідно підібрати велику кількість обладнання. І це з вищезгаданого, далеко не повний список входить до обладнання для ресторанів. По кожному елементу з цього обладнання, потрібно зробити ретельний аналіз і підібрати відповідний по багатьом факторам. Якщо Ви вже вирішили купити обладнання для ресторанів менеджери інтернет-магазину заводу «Олегія» допоможуть підібрати кожну одиницю техніки, в точності відповідає вашим вимогам, з прийнятною ціною і найкращою якістю. Купуючи обладнання для ресторанів в Олега, Ви отримаєте комплексний підхід від створення креслень і візуалізації проекту, до повного оснащення під ключ, з виконанням доставки, установки і пуско-налагоджувальних робіт.

 

 

 

 

Гриль електричний професійний
Бренд: Олегия
Курка, приготована на грилі, це одне з найпопулярніших страв не тільки в кафе, але і в супермаркетах..
1
Податок на обмін: 1
 Плита електрична одноконфорочна
Бренд: Олегия
Плита електрична промислова ПЕ-1 активно використовується в закладах громадського харчування. Фасад ..
1
Податок на обмін: 1
Візок для сервіровки
Бренд: Олегия
Сервірувальний візок - це професійне обладнання, яке застосовується в закладах громадського харчуван..
1
Податок на обмін: 1
Ванна мийна двосекційна
Бренд: Олегия
Ванна мийна двосекційна - одне з найбільш затребуваних обладнань на будь-якій професійній або промис..
1
Податок на обмін: 1
Ванна мийна зварна односекційна
Бренд: Олегия
Для відмінного і швидкого обслуговування клієнтів в ресторані або кафетерії, шкільної їдальні, на ку..
1
Податок на обмін: 1
Ванна мийна зварна трехсекційна
Бренд: Олегия
Для миття посуду на будь-якій професійній кухні повинна знаходитися мийна ванна. На великих підприєм..
1
Податок на обмін: 1
Виробничий стіл обробний нержавейка купити
Бренд: Олегия
У будь-якій сфері промисловості чи харчової галузі широко застосовуються виробничі столи. Встановлюю..
1
Податок на обмін: 1
Купити нержавіючу шпильку одинарну
Бренд: Олегия
Однорядний стелаж-шпилька Що являє собою стелаж-шпилька? Відповісти на це питання зможе будь-який..
1
Податок на обмін: 1
Купити стіл з ванною мийної зварної з полицею в Україні
Бренд: Олегия
Стіл, з ванною мийної зварної з полицею або стіл-мийка з полицею, виготовляється, у двох варіантах. ..
1
Податок на обмін: 1
Міні піч для піци
Бренд: Олегия
У ресторанах, де не основною стравою є піца, але в меню вона все-таки є, на кухню буде потрібна така..
1
Податок на обмін: 1
Млинниця професійна електрична.
Бренд: Олегия
Електричні професійні млинниці нашого виробництва виготовляються з нержавіючої сталі, а жарочні пове..
1
Податок на обмін: 1
Млинниця професійна електрична.
Бренд: Олегия
По всей планете, а особенно в странах бывшего СССР, очень популярными являются блинчики. Чаще всего ..
1
Податок на обмін: 1
Нержавіюча шпилька-стілаж подвійна
Бренд: Олегия
Дворядний стелаж-шпилька - ергономіка Вашої кухні Правильна організація робочого простору - це за..
1
Податок на обмін: 1
Підставка під пароконвектомат
Бренд: Олегия
Підставка під пароконвектомат - саме незвичайне обладнання в господарстві виробничої кухні. Невелика..
1
Податок на обмін: 1
Піч конвекційна Tecnoeka KF 1010 UD-PA
Бренд: Tecnoeka
Конвекційна піч користується широким попитом в сучасному ресторанному бізнесі адже завдяки своїй фун..
131257
Податок на обмін: 131257