Русский Ukrainian English
063 686-23-89
057 780-57-30
050 303-40-24
098 930-74-54
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
skr.olegiya@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
ОБЛАДНАННЯ

Призначення і використання розстоїчної шафи

Виробник Олегия
Артикул: 214.1226
Габарити мм:

Виконання розстойки:

Шафа розстійна

Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!

 

Шафа розстійні власного виробництва від ЦЕ «Олегія». Призначений для підготовки тесту до випічки після розморожування. Після розморожування тісто втрачає свій обсяг, тому для нього необхідно провести процес вистоювання. В даному обладнанні створюються всі оптимальні умови для даного процесу. Він допомагає повернути заготівлях первісну пишність і форму. Корпус розстоїчної шафи виконаний з нержавіючої сталі, всередину якого поміщаються листи з хлібобулочними виробами.

Основні характеристики розстоїчної шафи:

  • Потужність - 1,6-3,2 кВт;
  • Робоча температура і її розігрів 40 ° С - 11-15 хв;
  • Живлення - 220 В;
  • Механічний тип управління;
  • Розміри листа - 530 * 325, 600 * 400, 435 * 360 мм.

Google

 

 

Написати відгук


Рейтинг Погано           Добре

Схожі товари