Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
ОБЛАДНАННЯ

Корзина товаров

Тістоміси

Як купити професійні промислові тістоміси.

Величезну подяку кухаря і персонал професійних кухонь і пекарень висловлюють виробникам харчового обладнання за процес автоматизації замісу тіста. Професійні тістоміси або тістомісильні машини значно зменшують навантаження персоналу в пекарнях, хлібозаводах, кондитерських цехах і в інших установах, де масово виготовляють випічку хлібобулочних виробів.
Промислові тістоміси - професійне електромеханічне обладнання для замісу тіста. Складається професійний тістоміс з трьох основних частин: місильного органу, діжі і приводного механізму. Місильний орган професійних тістомісильників має велику кількість видів. Найчастіше зустрічаються такі як: петля, вилка, спіраль 9поросячій хвостик), z-подібний, s-подібний, крапля, лопатка та інші. Z-подібним, як правило, замішують круте тісто.
Розберемо класифікацію тістомісильників.
Основним критерієм для вибору тістоміса є його обсяг і відповідно, кількість одержуваного тесту і щільність тесту.
Тістомісильники з малим об'ємом діжі (5,10,12,15,20,38,60) найчастіше мають незнімну діжу, яка обертається навколо своєї осі, тим самим можна вимісити тісто малого обсягу 3-5 кг навіть у тістомісил з ємністю 20- 30 л. Віночки в даних тістомісил можуть бути підіймального та стаціонарного типу.
Тістомісильники з великим об'ємом діжі - 70,100,140,225, 330 і боле літрів - це вже серйозне промислове обладнання. Ці тістоміси мають напруга живлення 380 В, більш потужні електродвигуни. Мають різні способи приводу - редукторний, планетарно-пасової, рідше ланцюгової. У цій лінійці тістомісильних машин віночок може обертатися не тільки навколо своєї осі, але і по периметру діжі. Діжі в такому обладнанні застосовуються найчастіше підкатні. Можуть бути з обертанням навколо осі, що не поворотні або ж з приводом обертання. Так само це обладнання вже розраховане на цілодобовий режим роботи.
Всі тістоміси комплектуються кнопками пуск і стоп, кнопкою аварійного відключення, захисною решіткою з кінцевим вимикачем.
У сегменті професійних промислових тістомісильників спостерігається велика конкурентна боротьба між великою кількістю виробників харчового обладнання. Великим особняком йдуть європейські, російські, українські та турецькі виробники. Якщо Ви вирішили купити професійний тістоміс, то повинні знати, що ціна не є визначальним чинником при виборі продукту. Вам важливо знати кількість і вид тесту, необхідного для замісу, а інші параметри допоможуть підібрати менеджери інтернет-магазину заводу «Олегія».

Ця категорія порожня.