Призначення і використання розстоїчної шафи
Шафа розстійна
Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!
Шафа розстійні власного виробництва від ЦЕ «Олегія». Призначений для підготовки тесту до випічки після розморожування. Після розморожування тісто втрачає свій обсяг, тому для нього необхідно провести процес вистоювання. В даному обладнанні створюються всі оптимальні умови для даного процесу. Він допомагає повернути заготівлях первісну пишність і форму. Корпус розстоїчної шафи виконаний з нержавіючої сталі, всередину якого поміщаються листи з хлібобулочними виробами.
Основні характеристики розстоїчної шафи:
- Потужність - 1,6-3,2 кВт;
- Робоча температура і її розігрів 40 ° С - 11-15 хв;
- Живлення - 220 В;
- Механічний тип управління;
- Розміри листа - 530 * 325, 600 * 400, 435 * 360 мм.