Салат-бар
Салат-бар
Салат-бар є вигідним рішенням для їдальні, ресторану або іншого закладу громадського харчування, який практикує таку форму обслуговування, як «шведський стіл». Його використовують для презентації їжі, а також, її продажу. Це обладнання дозволяє клієнтам розглянути пропоновані страви з максимально зручних ракурсів, а також, без проблем придбати вподобану страву.
Салат-бар - це свого роду стіл-вітрина, яка входить в лінію роздачі. Матеріал виготовлення - нержавіюча сталь марки AISI 430 або вуглецева сталь з порошковим покриттям ( «економ» варіант). Можливе виконання c або без спеціальних напрямних для сервірування тарілок відвідувачів. Довжина вироби варіює від 1м до 1,8м. Ширина - 0,7-1 м. Висота - 0,85-0,9 м. На фото зображений салат-бар під 12 гастроемкостей 1/4 і 1/6. За вимогами замовника можливе виконання під гастроемкости будь-яких розмірів. Дане обладнання має стійкі ніжки з прогумованими наконечниками, які не залишають подряпин на підлозі.
- Матеріал виготовлення - нержавіюча сталь