Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
ОБЛАДНАННЯ
Цена
от до
Производитель

Корзина товаров

ШАФИ ЖАРОВІ
Шафа жарова
Бренд: Олегия
Для швидкого приготування або розігрівання будь-якого замороженого продукту Вам знадобиться духовку...
Шафа жарова двосекційний ШЖ-0,2
Бренд: Олегия
Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!   Легка робота з двосекційним жарочною шафою ..
Шафа жарова двосекційний ШЖ-0,2 М
Бренд: Олегия
Двосекційні жарочні шафи повинні володіти такими відмітними рисами від себе подібної продукції. Швид..
Шафа жарова трисекційний ШЖЕ-0,3
Бренд: Олегия
Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!   Найбільшим з виробництва і споживання електрич..
Шафа жарова трисекційний ШЖЕ-0,3М
Бренд: Олегия
    Духовку з трьома секціями використовують для одночасного запікання декількох про..
Шафа жарова ШЖ-0,1
Бренд: Олегия
Односекційний духовку - самий звичайний з існуючих прототипів. Швидкий нагрів, простота і надійність..

Зателефонуй зараз! Отримай -5% від ціни!

Чи існує відмінність духовці від пекарського?

Принцип роботи пекарського і духовці дуже схожі між собою. Різниця полягає лише в способі застосування. Якщо перший вид шаф використовується для виготовлення випічки, то духовку застосовується, в основному, для приготування різноманітної м'ясної, рибної, овочевої продукції. Жарочні шафи так само можуть бути різно рівневі. Для правильного підбору духовці, необхідно точно знати обсяг виробництва. Кожна з секцій духовці комплектується набором листів, які розташовані на напрямних. Перед використанням даного шафи, його необхідно нагріти до оптимальної для продукту температури. Максимальна температура нагріву становить 300 ° С. Тому можна сказати, що особливо великої різниці між пекарським і жарочною шафою немає, обидва види використовуються в процесі приготування їжі. Різниця можливо лише в комплектації устаткування і ціною на духовку.

Як правильно вибрати жарова електричний шафа?

За способом теплообміну існує два види жарочних промислових шаф: шафа з природним (звичайним) і примусовим (конвекційним) теплообміном. У першому випадку нагрів відбувається в процесі випромінювання тепла від нагрітих поверхонь, а так само від самих листів. Такий вид жарочних шаф найкраще використовувати для готування м'ясної та овочевої продукції. Другий вид теплообміну має на увазі в собі розподіл нагрітого повітря за допомогою вентилятора, який часто вбудовується в задню панель прибою. Він допомагає рівномірно циркулювати гаряче повітря по всьому об'єму духовки. Даний вид теплообміну найкраще використовувати для швидкого розморожування продуктів.

На нашому сайті Ви можете визначитися з вибором і купити якісно виготовлений жарильний, з нержавіючої сталі, шафа. Якість вітчизняної продукції нічим не поступається закордонним виробникам, вартість яких значно перевищує нашу. При необхідності додаткової інформації Ви можете завжди звернутися до наших фахівців. Вони завжди допоможуть Вам зробити правильний вибір при покупці духовці.