Стіл з нержавійки для громадського харчування
Столи виробничі з двома верхніми і однієї нижньої полками
Ще один вид виробничих столів з нержавіючої сталі, на яких додатково розташовуються зверху дві полиці і одна знизу. Розміри всієї конструкції попередньо обговорюються клієнтом з нашим менеджером. На верхніх полицях дуже зручно розміщувати все часто використовуване обладнання або продукти харчування. Нижня розрахована на розстановку посуду для приготування страв. Компактне розміщення всієї установки дозволить заощадити якомога більше місця на професійній кухні. Виконання можливо в двох варіантах: стіл виробничий «економ» класу і «проф». Головною відмінністю є матеріал виготовлення каркаса. У першому варіанті - це вуглецева сталь, а в другому - нержавіюча сталь AISI марки 430. Для поглинання шуму використовується лист ДСП. Нижні полиці кріпляться швелерами, які зміцнюють всю будівлю.