Тепловий стіл для кухні
Столи теплові
Сьогодні багато закладів громадського харчування використовують теплові столи. Він являє собою закриту тумбу, всередині якої підтримується оптимальна температура, щоб страва не охолола. Такий стіл не призначений для готування, він лише підігріває продукти до подачі клієнту. У теплових столах можна розміщувати каструлі, тарілки, чашки з відміряними порціями гарячої їжі. Верхня кришка столу може використовуватися як робоча поверхня.
Основні характеристики:
1. Потужність - 3 кВт
2. Живлення - 220В
3. Тип нагріву - динамічний
4. Діапазон регулювання температури - + 30С до + 85С
5. Двері купе - розсувні
Менеджери «Олегії» допоможуть підібрати тепловий стіл, який ідеально впишеться в інтер'єр вашої кухні.