Полиці теплові
Полиці теплові
теплові полки
Теплові поверхні полиці розташовані у вигляді ярусів. Залежно від їх кількості полки можуть бути одноярусними, двоярусними. Вбудований електронагрівач забезпечує нагрів поверхонь полки. Напівфабрикати і готові страви можна розміщувати на теплової полиці в їдальні посуді або гастрономічних ємностях.
З тепловими полками Ваші страви завжди залишаться підігрітими
Головне достоїнство теплових полиць в тому, що з їх допомогою будь-які страви потрібний час залишаться підігрітими в межах заданої температури. Крім цього, всередині полиць страви не «завітрюються", не пересихають, не втрачають запаху, кольору, смаку і харчової цінності.
Теплові полки значно полегшують роботу персоналу кухні та прискорюють час обслуговування відвідувачів закладу. Їх також можна використовувати для демонстрації готових страв і при організації самообслуговування - наприклад, в їдальнях готельних комплексів і адміністративних установ.
Перераховані вище факти є вагомими доказами на користь використання на кухні закладу громадського харчування такого обладнання, як теплові полки.