Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Ввиду нестабильного курса валют, просим
актуальные стоимости уточняйте
у менеджеров!
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
ОБЛАДНАННЯ
Цена
от до
Производитель

Корзина товаров

ПОЛИЦІ ТА СТЕЛАЖІ ДЛЯ СУШІННЯ ПОСУДУ
Полиці для сушіння посуду
Бренд: Олегия
  Полиці для посуду з нержавіючої сталі - один з компонентів успіху в ресторанному бізнесі. ..
Полиці для сушіння кондитерських мішків
Бренд: Олегия
  Підставка для зберігання та сушіння кондитерських мішків та насадок - це компактне і функц..
Полиці для сушіння кришок
Бренд: Олегия
  Підставка для зберігання та сушіння кришок - це компактне і функціональне обладнання, яке ..
Стелажі для зберігання та сушіння кухонного посуду з нержавійки
Бренд: Олегия
Як Ви думаєте, від чого залежить швидкість роботи персоналу на професійній кухні? Звичайно, ми згодн..
Полиці для сушіння обробних дощок
Бренд: Олегия
  Підставка для зберігання та сушіння дошок - це компактне і функціональне обладнання, яке п..

Стелажі і полки для сушіння посуду - незамінні атрибути сучасної кухні

Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!


Що «роблять» стелажі і полиці на будь-якому харчоблоці? Ні ... Вони не просто стоять і займають робочий простір. Це обладнання створює ідеальні умови для тимчасового зберігання і сушки кухонного інвентарю. За допомогою таких виробів посуд сохне швидко і правильно. Так-так, ви не помилилися, посуд повинна сохнути «ПРАВИЛЬНО». Чисті тарілки, не можна складати одна на одну, оскільки вони будуть погано провітрюватися. Те ж саме стосується склянок, келихів, чашок і т.д. Запам'ятайте, все повинно знаходитися на своїх місцях, а оптимальне місце для сушіння посуду - це спеціальна полиця або стелаж.


Стелажі і полки з нержавіючої сталі: головні переваги та особливості


Отже, з тим, де сушити посуд ми розібралися, а от, яке саме обладнання коштує підібрати для виконання цього завдання, зараз дізнаємося.
Стелажі і полки, які використовуються для сушки кухонного начиння, можуть бути підлоговими або настільними. Останні, найчастіше використовуються в невеликих закладах громадського харчування. Вони компактні, але місткі. Такі вироби можна розмістити всередині шафи, тим самим, заощадити дорогоцінні сантиметри на кухні. Підлогові сушарки для посуду досить габаритні. Хочемо зазначити, що вони максимально функціональні і практичні. Каркас цього обладнання встановлюється на пластикові ніжки, які регулюються по висоті.

Стелажі і полки для сушіння посуду виконані з нержавіючої сталі марки AISI 304. Невід'ємним елементом таких виробів є піддон. Він приймає на себе, що стікає з кухонного начиння, воду. Піддон повинен легко витягуватися і чиститься.
Фахівці ЗТО «Олег» можуть виготовити стелаж або полку для сушки посуду під замовлення. Розміри і тип конструкція вказує клієнт.

Google