Зателефонуй зараз! Отримуй -5% від ціни!
У цех привозять туші і напівтуші. Після розвантаження м'ясо зважують, для цього Вам знадобляться електронні ваги з великою вантажопідйомністю. Потім його транспортують в морозильні камери за допомогою вішал для туш з гачками. Для тимчасового зберігання напівфабрикатів використовують холодильні шафи. Для розморожування м'яса пропонуємо Вам холодильну камеру. Що далі? М'ясо, яке надійшло до цеха на переробку, миють у ванній мийнії, а розруб туш виробляють на колодах для розрубування, оброблення-на виробничих столах. Яке обладнання знадобиться ще? Полиці, для інвентарю, звичайно ж м'ясорубки і слайсери. Заморожені продукти зберігаються безпосередньо в м'ясному цеху в морозильних шафах і скринях. Все це і багато іншого Ви зможете знайти на сайті або зателефонувавши нашим менеджерам. Співпраця з нами - це запорука успішної та ефективної роботи Вашого закладу!