Гастрономічна ємність - незамінна річ на кухні
Гастроємності - це спеціальний посуд, яка застосовується для приготування, зберігання і перевезення продуктів харчування. Вона також може бути використана в якості лотка для презентації готового блюда.
Гастроємності є невід'ємним елементом на будь-якій кухні. Вона раціоналізує робочий процес і економить час персоналу.
Переваги металевих гастроємкостей
Гастроємності з нержавіючої сталі відрізняється високою міцністю, зносостійкість і екологічністю. Вона придатна для використання в різних температурних умовах. Також, хочемо відзначити, що даний посуд не боїться різких перепадів температури. Тому, металевий лоток можна поміщати в духову шафу, пароконвектомат або ставити в холодильне обладнання.
Основними достоїнствами сталевих гастроємкостей вважаються:
стійкість до корозії;
простота в експлуатації та догляді;
привабливий зовнішній вигляд;
максимальна безпека і екологічність;
можливість використання літаків, як в тепловому обладнанні, так і в холодильній.
Деко
Деко - це металева ємність, яка має загнуті краї. Він широко використовується для приготування їжі в духових шафах. Без такої «чудо-посуду» неможливо уявити повноцінну організацію трудового процесу на кухні. Щоб створити смачну випічку, десерт, запіканку, м'ясне або овочеве блюдо, необхідно мати якісний і практичний деко. Він стане універсальним і незамінним помічником кухаря.
Листи, виготовлені з нержавіючої сталі, що не прогорають і не іржавіють. Вони досить прості в обслуговуванні. Спеціальне антипригарне покриття забезпечує ідеальний результат готування. Хрустка, апетитна і золотава скоринка - це невід'ємна деталь будь-якого страви, яке приготовлено за допомогою такого листа.