Array
(
    [0] => Array
        (
            [name] => Русский
            [code] => ru
            [image] => ru.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/teplove-obladnanya/shafi-zharochni-ta-pekarskі
            [redirects] => product/category
            [redirectst] => &path=33_83
            [id] => 2
        )

    [1] => Array
        (
            [name] => Ukrainian
            [code] => ua
            [image] => ua.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/teplove-obladnanya/shafi-zharochni-ta-pekarskі
            [redirects] => product/category
            [redirectst] => &path=33_83
            [id] => 3
        )

    [2] => Array
        (
            [name] => English
            [code] => en
            [image] => gb.png
            [redirect] => http://olegiya.com.ua/ua/teplove-obladnanya/shafi-zharochni-ta-pekarskі
            [redirects] => product/category
            [redirectst] => &path=33_83
            [id] => 1
        )

)
Русский Ukrainian English
063 686-23-89
057 780-57-30
050 303-40-24
098 930-74-54
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
info@olegiya.com.ua
0 товаров
0 грн.
ОБЛАДНАННЯ
Цена
от до
Производитель

Корзина товаров

ШАФИ ЖАРОВІ

Чи існує відмінність духовці від пекарського?

Принцип роботи пекарського і духовці дуже схожі між собою. Різниця полягає лише в способі застосування. Якщо перший вид шаф використовується для виготовлення випічки, то духовку застосовується, в основному, для приготування різноманітної м'ясної, рибної, овочевої продукції. Жарочні шафи так само можуть бути різно рівневі. Для правильного підбору духовці, необхідно точно знати обсяг виробництва. Кожна з секцій духовці комплектується набором листів, які розташовані на напрямних. Перед використанням даного шафи, його необхідно нагріти до оптимальної для продукту температури. Максимальна температура нагріву становить 300 ° С. Тому можна сказати, що особливо великої різниці між пекарським і жарочною шафою немає, обидва види використовуються в процесі приготування їжі. Різниця можливо лише в комплектації устаткування і ціною на духовку.

Як правильно вибрати жарова електричний шафа?

За способом теплообміну існує два види жарочних промислових шаф: шафа з природним (звичайним) і примусовим (конвекційним) теплообміном. У першому випадку нагрів відбувається в процесі випромінювання тепла від нагрітих поверхонь, а так само від самих листів. Такий вид жарочних шаф найкраще використовувати для готування м'ясної та овочевої продукції. Другий вид теплообміну має на увазі в собі розподіл нагрітого повітря за допомогою вентилятора, який часто вбудовується в задню панель прибою. Він допомагає рівномірно циркулювати гаряче повітря по всьому об'єму духовки. Даний вид теплообміну найкраще використовувати для швидкого розморожування продуктів.

На нашому сайті Ви можете визначитися з вибором і купити якісно виготовлений жарильний, з нержавіючої сталі, шафа. Якість вітчизняної продукції нічим не поступається закордонним виробникам, вартість яких значно перевищує нашу. При необхідності додаткової інформації Ви можете завжди звернутися до наших фахівців. Вони завжди допоможуть Вам зробити правильний вибір при покупці духовці.

Шафа жарова
Бренд: Олегия
Для швидкого приготування або розігрівання будь-якого замороженого продукту Вам знадобиться духовку...
5611
Податок на обмін: 5611
Шафа жарова двосекційний ШЖ-0,2
Бренд: Олегия
Легка робота з двосекційним жарочною шафою Професійні кухні вимагають наявності спеціалізованого ..
10205
Податок на обмін: 10205
Шафа жарова двосекційний ШЖ-0,2 М
Бренд: Олегия
Двосекційні жарочні шафи повинні володіти такими відмітними рисами від себе подібної продукції. Швид..
9422
Податок на обмін: 9422
Шафа жарова трисекційний ШЖЕ-0,3
Бренд: Олегия
Найбільшим з виробництва і споживання електричної енергії з подібної продукції є трисекційний духовк..
13913
Податок на обмін: 13913
Шафа жарова трисекційний ШЖЕ-0,3М
Бренд: Олегия
Духовку з трьома секціями використовують для одночасного запікання декількох продуктів. Це може бути..
12871
Податок на обмін: 12871
Шафа жарова ШЖ-0,1
Бренд: Олегия
Односекційний духовку - самий звичайний з існуючих прототипів. Швидкий нагрів, простота і надійність..
6658
Податок на обмін: 6658