Холодні закуски для фаст фуду
2017-03-02
Крім гарячих хот-догів, шаурми, курей-гриль, піци і сендвічів в місцях продажу фаст-фуду можуть запропонувати також і холодні закуски. Млинці, бутерброди, канапе, крекер-бутерброди, попкорн, лаваш з різною начинкою в рулет і всіма улюблена з дитинства солодка вата мають, часом, ще більший попит.
Винахідливість кухарів і господинь з фантазією породили варіативність бутербродів, канапе і рулетиков в такому різноманітті, що в них не дивно заплутатися. Зате перед власниками точок швидкого харчування простягається ціле море можливостей, що можна запропонувати покупцеві, щоб він ситно і швидко поїв.
За час появи, фаст фуд прийняв різні форми, в залежності від національних особливостей. В Америці в точках швидкого харчування ви знайдете картопля фрі, гамбургери, седвіч, нагетси, а також всім відомі особливі бутерброди, звані в жарт «гарячими собаками», виходячи з прямого перекладу. Заморожені напівфабрикати з можливістю тривалого зберігання - обов'язкова деталь для приготування вище зазначених страв.
У китайських фаст-фудах не повинні використовуватися заморожені продукти.

Хоча в нашій країні цей негласний закон приготування порушується повністю. Взагалі те-яма, локшина, суші роли готуються виключно після прийняття замовлень, що, природно, вимагає часу. Але тоді це вже не в'яжеться з уявленнями наших українців про точках швидкого харчування.
Мексиканської їжею на винос у вигляді ТАКОС, тортаса, тортільяс і смажених паличок з заварного тіста з цукровою пудрою зверху, Чуррос, вже складно здивувати. Тому що в Україні будь-який мегаполіс і місця скупчення людей в менших містах мають фаст-фуди, наповнені усіма видами продукції будь-яких кухонь.
Якщо дозволяє площа і умови (є холодильні камери, харчова плівка, сатейнікі), а також кількість працівників (кухар + продавець) можна приготувати все, аж до фаршированих яєць. Будь-який студент, державний службовець або менеджер радий з'їсти те, що буде дійсно смачно, недорого і підніме настрій. Адже, як відомо, їжа дає не тільки сили у вигляді вітамінів і калорій для організму, вона здатна піднімати нам настрій.
Бажання, шинка, сир, вершкове і оселедцеве масло, огірки, помідори, зелень, часник, крекери, хлібо-булочні вироби і лаваш знадобляться в фаст-фуді, де готові дивувати не тільки гарячими бутербродами або виробами турецько-татарської кухні.
Якщо говорити про обладнання, яким оснащують в обов'язковому порядку даний заклад, це повинні бути:
• слайсери;
• холодильники;
• блендери;
• кухонні комбайни;
• вітрини або полки, на яких виставлено товар.
Нарізка, змішання, підготовка і зберігання продуктів, згідно з санітарними нормами - найбільш важливий фактор для прийняття їжі. Багато відвідувачів замислюються над тим, що часто їжа в закладах швидкого харчування дуже жирна і калорійна, готується в умовах, що залишають, м'яко кажучи, бажати кращого. Тому вибирати для перекусу такі люди будуть за критеріями чистоти, охайності, наявності необхідного обладнання, а також по апетитності зовнішнього вигляду і калорійності.
Якщо власники настільки прибуткового бізнесу готові розширити свій асортимент, доведеться задуматися, чим саме і що можна, виходячи з умови праці і наявності співробітників, запропонувати своїм клієнтам.
З огляду на місце розташування фаст-фуду, слід скласти меню. Якщо поруч дитячі майданчики, парки, садки і школи - розумніше, щоб в асортименті обов'язково присутні поп-корн, солодка вата, морозиво в ріжках.

Якщо поруч виробництва, великі установи, коледжі та університети, службовці та учні яких потребують обідній перерві, до гарячих страв слід пропонувати тарталетки з салатами або рибно-м'ясним наповненням, канапе і крекери у вигляді бутербродів. До речі, банальні бутерброди завжди матимуть успіх. На відміну від обсмажених в гарячому маслі чебуреків, наповненою не завжди за рецептом шаурми, жирних пиріжків, пончиків, картоплі фрі та Коно-піци клієнтів на холодну продукцію завжди знайдеться більше.
З огляду на, що біля ринків, авто- і залізничних вокзалів проїжджаючим, проводжав і просто проходять повз людям варто перекусити, асортимент повинен включати в себе всі можливі варіанти, від гарячих до холодних закусок. А також напої (кавові, чай, молочні коктейлі, слаш) і морозиво.
Красиво викладені на вітрині, що зберігаються в необхідному температурному режимі, вони можуть бути подані клієнту швидко, в красивій і яскравій обгортці. Пристойна виручка в даному випадку забезпечена.

Винахідливість кухарів і господинь з фантазією породили варіативність бутербродів, канапе і рулетиков в такому різноманітті, що в них не дивно заплутатися. Зате перед власниками точок швидкого харчування простягається ціле море можливостей, що можна запропонувати покупцеві, щоб він ситно і швидко поїв.
За час появи, фаст фуд прийняв різні форми, в залежності від національних особливостей. В Америці в точках швидкого харчування ви знайдете картопля фрі, гамбургери, седвіч, нагетси, а також всім відомі особливі бутерброди, звані в жарт «гарячими собаками», виходячи з прямого перекладу. Заморожені напівфабрикати з можливістю тривалого зберігання - обов'язкова деталь для приготування вище зазначених страв.
У китайських фаст-фудах не повинні використовуватися заморожені продукти.

Хоча в нашій країні цей негласний закон приготування порушується повністю. Взагалі те-яма, локшина, суші роли готуються виключно після прийняття замовлень, що, природно, вимагає часу. Але тоді це вже не в'яжеться з уявленнями наших українців про точках швидкого харчування.
Мексиканської їжею на винос у вигляді ТАКОС, тортаса, тортільяс і смажених паличок з заварного тіста з цукровою пудрою зверху, Чуррос, вже складно здивувати. Тому що в Україні будь-який мегаполіс і місця скупчення людей в менших містах мають фаст-фуди, наповнені усіма видами продукції будь-яких кухонь.
Якщо дозволяє площа і умови (є холодильні камери, харчова плівка, сатейнікі), а також кількість працівників (кухар + продавець) можна приготувати все, аж до фаршированих яєць. Будь-який студент, державний службовець або менеджер радий з'їсти те, що буде дійсно смачно, недорого і підніме настрій. Адже, як відомо, їжа дає не тільки сили у вигляді вітамінів і калорій для організму, вона здатна піднімати нам настрій.
Бажання, шинка, сир, вершкове і оселедцеве масло, огірки, помідори, зелень, часник, крекери, хлібо-булочні вироби і лаваш знадобляться в фаст-фуді, де готові дивувати не тільки гарячими бутербродами або виробами турецько-татарської кухні.
Якщо говорити про обладнання, яким оснащують в обов'язковому порядку даний заклад, це повинні бути:
• слайсери;
• холодильники;
• блендери;
• кухонні комбайни;
• вітрини або полки, на яких виставлено товар.
Нарізка, змішання, підготовка і зберігання продуктів, згідно з санітарними нормами - найбільш важливий фактор для прийняття їжі. Багато відвідувачів замислюються над тим, що часто їжа в закладах швидкого харчування дуже жирна і калорійна, готується в умовах, що залишають, м'яко кажучи, бажати кращого. Тому вибирати для перекусу такі люди будуть за критеріями чистоти, охайності, наявності необхідного обладнання, а також по апетитності зовнішнього вигляду і калорійності.
Якщо власники настільки прибуткового бізнесу готові розширити свій асортимент, доведеться задуматися, чим саме і що можна, виходячи з умови праці і наявності співробітників, запропонувати своїм клієнтам.
З огляду на місце розташування фаст-фуду, слід скласти меню. Якщо поруч дитячі майданчики, парки, садки і школи - розумніше, щоб в асортименті обов'язково присутні поп-корн, солодка вата, морозиво в ріжках.

Якщо поруч виробництва, великі установи, коледжі та університети, службовці та учні яких потребують обідній перерві, до гарячих страв слід пропонувати тарталетки з салатами або рибно-м'ясним наповненням, канапе і крекери у вигляді бутербродів. До речі, банальні бутерброди завжди матимуть успіх. На відміну від обсмажених в гарячому маслі чебуреків, наповненою не завжди за рецептом шаурми, жирних пиріжків, пончиків, картоплі фрі та Коно-піци клієнтів на холодну продукцію завжди знайдеться більше.
З огляду на, що біля ринків, авто- і залізничних вокзалів проїжджаючим, проводжав і просто проходять повз людям варто перекусити, асортимент повинен включати в себе всі можливі варіанти, від гарячих до холодних закусок. А також напої (кавові, чай, молочні коктейлі, слаш) і морозиво.
Красиво викладені на вітрині, що зберігаються в необхідному температурному режимі, вони можуть бути подані клієнту швидко, в красивій і яскравій обгортці. Пристойна виручка в даному випадку забезпечена.
