СЛАЙСЕРИ
Бренд: Celme
Слайсер FA 220 CELME - це «чудо-машина», яка прискорить трудовий процес на будь-якій кух..
Бренд: Celme
Слайсери (Ломтерізки) призначені для нарізки салямі, шинки, м'яса, сирів, овочів. Оснащений ноже..
Бренд: SIRMAN
Італійський слайсер Sirman серії 300 Y09 виконаний з анодованого алюмінію литого виконання. Може вик..
Бренд: SIRMAN
Слайсер Sirman SMART 220 працює в напівавтоматичному режимі і може нарізати дрібними шматочками руле..
Бренд: SIRMAN
Для швидкої і точної нарізки продуктів харчування (сир, хліб, ковбаса, риба, м'ясо) на професійн..
Бренд: SIRMAN
Автоматичний електрослайсер Sirman SR-TOPAZ 195 володіє безшумної трансмісією, заточують елементом, ..
Бренд: RGV
Корпус - полірований алюміній.
Ніж - нержавіюча сталь.
Механізм для заточування ножа, діаметр ножа..
Бренд: RGV
Корпус - полірований алюміній.
Ніж - нержавіюча сталь.
Сумний механізм для заточування ножа, діаме..
Бренд: Altezoro
Діаметр ножа 220 мм
Товщина нарізки від 0,2 до 12 мм.
Корпус виконаний з анодованого алюмінію...
Бренд: Altezoro
Діаметр ножа 195 мм
Товщина нарізки від 0,2 до 12 мм
Корпус виконаний з анодованого алюмінію.
..
Бренд: Altezoro
Діаметр ножа 275 мм
Товщина нарізки від 0,2 до 15 мм.
Корпус виконаний з анодованого алюмінію.
Вб..
Бренд: Сelme
Щоб отримати ідеальну нарізку продуктів (м'яса, ковбасних виробів, сиру, риби і овочів), необхід..
Бренд: Celme
Щоб ідеально нарізати ковбасні вироби, тверді сири і овочі скористайтеся слайсером Family 250 C..
Бренд: Celme
Хочете отримати ідеальну нарізку сиру, овочів, фруктів, рибного філе, ковбасних і м'ясних виробі..
Бренд: Celme
Навіщо Вам потрібен слайсер GE 275 Celme? Відповідь досить проста: щоб отримати ідеальну нарізку різ..
Професійні слайсери використовують на кухні бару, ресторану, кафе, в супермаркетах. З його допомогою можна нарізати продукти порційно практично будь-якої товщини - від декількох міліметрів до шматочків товщиною в півтора сантиметра. Нарізана продукція акуратно складається на спеціальний лоток-підставку слайсера.
За своєю суттю слайсери універсальні - вони можуть різати будь-яку більш-менш тверду продукцію. Однак для нарізки окремих продуктів краще використовувати спеціальні слайсери або робочі ножі-диски. Наприклад, ніж слайсера для сиру має тефлонове покриття, яке перешкоджає прилипанню м'яких сортів сиру до поверхні ріжучого диска. Для запобігання кришіння хліба в слайсерах-хліборізках використовується диск з маленькими зубчиками, як на пилі і т.д.
Деякі промислові слайсери мають функцію самозагострювання ножів. Слайсери виконані з нержавіючої сталі, мають кілька ступенів захисту, працюють від побутової електропроводки напругою 220 вольт.