Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Ввиду нестабильного курса валют, просим
актуальные стоимости уточняйте
у менеджеров!
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
http://olegiya.com.ua/ua/articles/kyhonne-obladnannya-i-mebli-iz-nerjaviuchoi-stali.html

Кухонне обладнання та меблі з нержавіючої сталі: переваги, види і тонкощі вибору

Кухонне обладнання та меблі з нержавіючої сталі: переваги, види і тонкощі вибору
2017-11-13
Популярність кухонних меблів і устаткування з нержавіючої сталі зростає з кожним днем. Звичайно! Це й не дивно ... Такі вироби відрізняються високою міцністю, довговічністю і оригінальним зовнішнім виглядом. Меблі з нержавійки користуються величезним попитом в торгових центрах, закладах громадського харчування, виставкових павільйонах і т.д. Без них неможливо уявити нормальне функціонування супермаркетів, магазинів, промислових підприємств, ресторанів, кафе, їдалень та інших закладів. Так що, робимо висновок: обладнання з нержавіючої сталі - це завжди практично, вигідно і зручно!

oborydovanie iz nerjaveiki
Основні переваги обладнання з нержавіючої сталі

Як і будь-який матеріал, нержавіюча має свої плюси і мінуси. Давайте розглянемо їх детальніше.
Отже, переваги виробів, виконаних з даного матеріалу:
  • високі антикорозійні властивості: сталеве обладнання «не боїться» іржі;
  • стійкість до механічних пошкоджень: меблі з високоякісної нержавіючої сталі практично неможливо пошкодити;
  • приємний зовнішній вигляд: навіть без додаткової обробки (фарбування) сталеве обладнання виглядає досить ефектно;
  • екологічність: при нагріванні та інших впливах сталь не виділяє шкідливих речовин, а також, не вступає в реакцію з харчовими продуктами;
  • невибагливість у догляді: вироби з нержавійки легко піддаються санітарно-гігієнічной обробці.
Основним і єдиним мінусом обладнання з нержавіючої сталі є ціна. Так! Ви не помилились. Гарний високоякісний сталевий виріб буде коштувати не дешево. Тому, якщо Ви хочете, володіти довговічними і надійними нержавіючими меблями, тоді не поскупіться. Повірте, це варто Ваших грошей.

vidu oborydoaniya i mebeli iz nerjaveiki
Види кухонного обладнання з нержавійки

Представляючи, яке може бути сталеве обладнання, ми відразу згадуємо про мийні ванни і столи. Але повірте, це тільки вершина величезного айсберга. Тому, шановний читачу, дозвольте, оголосити Вам весь список.
Професійне обладнання з нержавіючої сталі включає в себе:

mebli iz nerjaveuschei stali
Критерії вибору

А тепер перейдемо до найцікавішого: дамо вичерпну відповідь на питання про критерії вибору меблів і обладнання з нержавіючої сталі.
Головне, на що слід звернути увагу при покупці виробу з нержавіючої сталі - це відсоток вмісту хрому в сплаві. Чим він вищий, тим міцніша і довговічніша буде річ. Також, від цього критерію залежить стійкість сталевого обладнання до окислення.
Найнадійнішими і затребуваними є хромонікелеєві марки стали. Наприклад, AISI 304 і 430. Обладнання, виконане з даного матеріалу придатне для контакту з харчовими продуктами. Воно просте у догляді і довговічне.
Порада: Віддайте перевагу виробу, в складі якого міститься не менше 10,5% хрому.
Не забудьте уважно придивитися до потенційної покупки. На ній не повинно бути подряпин і деформацій. Пам'ятайте, пошкоджена поверхня меблів або обладнання стане причиною негайного появи корозії.
vubor izdelii iz nerjaveiki
Чим же ще ми можемо бути Вам корисні? О так! Забули нагадати: фахівці нашого підприємства з задоволенням допоможуть Вам підібрати найкраще обладнання з нержавіючої сталі. У нас Ви запросто знайдете безліч готових рішень для власного бізнесу: кухонні стелажі, мийки, столи та інші вироби. Також, ми виготовляємо обладнання за індивідуальним замовленням. Все, що потрібно Вам - є у нас!