Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Ввиду нестабильного курса валют, просим
актуальные стоимости уточняйте
у менеджеров!
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
http://olegiya.com.ua/ua/articles/yak-vubratu-barny-stanciu.html

Барна станція: призначення, комплектація і правила вибору

Барна станція: призначення, комплектація і правила вибору
2017-09-11
Станція бармена - це серце будь-якого нічного клубу або бару. Вона є робочим місцем професійного бармена. Дане обладнання має бути зручним і функціональним. Звичайно! Адже клієнти приходять в подібні заклади, щоб відпочити, розслабитися, а також, отримати задоволення від вишуканих напоїв і страв. Ніхто не хоче чекати довго свої замовлення, дивитися, як бармен порпатися в пошуках необхідного посуду і алкоголю. Тому, ретельно підбирайте барну лінію. Пам'ятайте, у Вашого бармена все повинно бути під рукою. Чим швидше він зробить напій, тим швидше гість вип'є його і замовить новий. Так що, створіть оптимальні умови для роботи бармена, і він принесе Вашому закладу відмінний дохід.

barnaya stanciya
Призначення барной станції

Правильно укомплектована станція бармена вирішує відразу кілька важливих завдань:
1.Економить час.
 

Ефективне розташування технічного обладнання (блендера, соковижималки, міксери, льодокрошітеля, кавомашини) дозволяє максимально швидко і без зайвих рухів тіла виконувати замовлення клієнтів.
 
Порада: Будь-яка барна станція повинна бути укомплектована мийкою. Наявність цього обладнання дає можливість мити посуд на місці і знову використовувати його.
 
2. Підтримує порядок.
 
Порядок - запорука успішної діяльності, яка приносить гарний прибуток!
Головний функціональний обов'язок барного обладнання - це забезпечення вільного доступу до інвентарю, інгредієнтів і посуду.
 
Порада: Уважно підбирайте розмір робочої поверхні барной станції: не забудьте про наявність місця для соків, пляшок, льоду, а також, додаткових полиць для кухонної техніки і гастроемкостей.
 
3.Підтримує чистоту.
 

Порада: Обладнайте барну станцію «спіл-стопами» (каплезбірниками). Вони допоможуть позбутися від плям на келихах і робочої поверхні. Зайві краплі води будуть стікати в спеціальні отвори.
 
4.Упорядковує напої.
 
Порада: Встановіть спеціальні направляючі (знімні або стаціонарні), які допоможуть компактно розташувати необхідну кількість пляшок. Так, всі напої будуть на очах у бармена.
 
5.Забезпечує оптимальні умови для зберігання напоїв.

Порада: Встановіть в барній станції айс-бокс. Таке пристосування підтримує соки та інші інгредієнти для приготування алкогольних і безалкогольних напоїв в холодному стані.

vubor barnoi stancii
Комплектація станції бармена

Те, як буде виглядати, і з чого складатиметься барна станція, вирішуєте Ви, але пам'ятайте, що стандартна «начинка» даної установки включає в себе:
  • мийку для посуду;
  • спеціальну ванну для тари;
  • відділення для сушіння посуду та кухонного інвентарю;
  • знімний накопичувач для збору відходів;
  • відсіки для соків, води і льоду;
  • відсік для блендера або шейкера;
  • ємність для спецій;
  • гастроємкості для зберігання ягід і фруктів;
  • підставки під пляшки з алкоголем і келихи.
Всі модулі барной станції повинні бути максимально комфортними в експлуатації. Дозвольте бармену витрачати свій час на створення смачних напоїв для відвідувачів, а не на пошуки необхідного посуду, льоду, склянок і інших речей. Достойно організуйте робочий простір для «творця бездоганних коктейлів». Повірте, це поліпшить імідж Вашого закладу на 200%.

Правила вибору

Основне і головне правило, яке слід дотримуватися при виборі барної станції - це те, що вона повинна бути ЗРУЧНОЮ і ПРАКТИЧНОЮ. Обладнайте все так, щоб Вашому бармену було просто і приємно працювати в таких умовах. Не треба придумувати нічого зайвого і захаращувати простір. Врахуйте, все геніальне - просто!
Кращим матеріал для виготовлення барной станції вважається нержавіюча сталь. Вона відрізняється високою міцністю, зносостійкістю і довговічністю. Вироби, виконані з нержавіючої сталі, виглядають стильно і легко піддаються гігієнічної обробці.
kypit stanciu barmena
Вибирайте певну модель барної станції з урахуванням специфіки та концепції Вашого закладу. Зверніть увагу на те, що конструкція повинна мати кілька рівнів. Внизу можна встановити піддони для зберігання льоду, а нагорі - розташувати ємності з продуктами, стелажі з пляшками і тримачі келихів.

І ще ...

Якщо Ви хочете купити кращу барну станцію для власного закладу, тоді сміливо звертайтеся до нас за допомогою. Фахівці нашого підприємства допоможуть Вам підібрати всі необхідні модулі для барної лінії. Ми знаємо, яке обладнання принесе Вам максимальний прибуток!