Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Ввиду нестабильного курса валют, просим
актуальные стоимости уточняйте
у менеджеров!
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
http://olegiya.com.ua/ua/articles/vse-v-cilosti-i-choronnosti-metalevi-shkafu-v-spravi.html

Все в цілості й схоронності: металеві шафи в справі

Все в цілості й схоронності: металеві шафи в справі
2018-06-06
Металеві шафи є дуже поширеними меблями. Вони зустрічаються практично скрізь: у навчальних закладах, офісах, банках, складських приміщеннях, магазинах, супермаркетах, закладах громадського харчування і т.д. Повірте, це далеко не весь список місць, де Ви можете зустріти це популярне обладнання. Але, ми не будемо витрачати Ваш час даремно. Давайте поговоримо про те, які ж бувають металеві шафи, для чого вони використовуються і як правильно вибрати таку важливу деталь інтер'єру. Так ось, дорогі читачі, приймайте зручне положення - ми починаємо!

metallicheskii shkaf
Види

Отже, металеві шафи бувають різних типів, габаритів і конфігурацій. Але, головною відмінністю данних меблів вважається їх призначення. За цим критерієм шафи діляться на наступні види:
  • офісні шафи (використовуються для зберігання різних ділових паперів, канцелярії та інших документів);
  • гардеробні (застосовуються для зберігання одягу);
  • господарські шафи (призначені для зберігання всіляких побутових речей і кухонного начиння);
  • архівні шафи (використовуються для зберігання значних обсягів документації);
  • секційні шафи (встановлюються в супермаркетах і розважальних центрах для зберігання ручної поклажі відвідувачів);
  • шафи для зберігання інструментів.
Металеві шафи ЗТО «Олегія» можна вибрати в двох варіантах виконання: економ - виготовляються з вуглецевої сталі з порошковим покриттям, і еліт - виконуються повністю з високоякісної нержавіючої сталі.

shkaf metallicheskii vidu
Переваги металевих шаф

Металеві шафи мають ряд переваг, які роблять їх одними з найбільш зручних і практичних у використанні. По-перше, дані меблі витримують високі навантаження. Вони місткі і досить міцні. Наприклад, Ви можете покласти в таку шафу купу паперів та іншої канцелярії, а вона навіть не прогнеться.
По-друге, термін служби металевих шаф на порядок вище, ніж, наприклад, дерев'яних. При правильній експлуатації шафи, виготовлені з металу, можуть прослужити своєму власникові не один десяток років. Варто відзначити, що таке обладнання стійке до дії вологи, корозії і перепадів температури. Воно зберігає бездоганний зовнішній вигляд досить довгий час.
По-третє, за такими меблями легко доглядати. Як правило, ці вироби можно просто протирати вологою ганчіркою, з додаванням миючого засобу, якщо це необхідно. Неприпустимо застосування грубих щіток і абразивних чистячих засобів, адже вони можуть пошкодити покриття шафи, і тоді, термін її служби значно зменшитися.
Важливо: Дане обладнання не обробляється шкідливими смолами і хімічними речовинами (як дерев'яні шафи). Тому воно максимально безпечне у використанні.
По-четверте, металеві шафи забезпечують високу безпеку зберігання їх вмісту (одягу, документів, особистих речей). Це стає можливим, завдяки замкам, які встановлюються на дверцятах.
По-п'яте, металеві меблі легко витримує транспортування, неодноразове складання та розбирання, установку і повний демонтаж. При цьому функціональні якості і зовнішній вигляд шафи залишаються на високому рівні.

shkaf metallicheskiu kypit
Правила вибору металевих шаф

Вибираючи металеву шафу, зверніть увагу на наступні нюанси:
  • габарити виробу (шафа повинна поміститися там, де ви хочете її встановити, так що, будьте уважні - не переборщіть з розмірами);
  • передбачувані навантаження (будь-яка металева шафа має граничні навантаження, тому уточніть їх у виробника, щоб уникнути небажаних наслідків, пов'язаних з перевантаженням данних меблів);
  • матеріал виготовлення і тип покриття (в якості матеріалу виготовлення краще вибрати виріб, виконаний з нержавіючої сталі, а покриття - порошкове);
  • додаткова комплектація (шафа може бути обладнена додатковими полицями, секціями, замком з підвищеною секретністю, антресолями і іншими опціями, все залежить від вимог споживача і фінансових можливостей замовника).

intrrnet magazin metallicheskiu shkaf
Висновки

Як бачите, металеві шафи - це надійні, міцні і довговічні меблі. Вони незамінні в навчальних закладах, закладах громадського харчування, офісах і торгових підприємствах. Дане обладнання дозволяє зберігає не тільки одяг, але і документи, інструменти, ділові папери, кухонне начиння, побутові речі, ручну поклажу, особисті речі тощо. Купити якісну металеву шафу за найвигіднішою ціною Ви можете на сайті ЗТО «Олегія». У нас широкий вибір кухонного і торгового устаткування, а також, професійного посуду і сантехніки. Фахівці підприємства «Олегія» завжди радо підберуть підходящий варіант рішення Вашої задачі. Ми знаємо, що потрібно, щоб правильно укомплектувати будь-який заклад громадського харчування і не тільки!