Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Ввиду нестабильного курса валют, просим
актуальные стоимости уточняйте
у менеджеров!
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
http://olegiya.com.ua/ua/articles/prostui-i-vugidnui-biznes-myake-morozuvo.html

Простий і вигідний бізнес: м'яке морозиво

Простий і вигідний бізнес: м'яке морозиво
2018-04-23
Морозиво ... М-м-м. Яка ж це смакота. Всі від малого до великого обожнюють ласувати таким десертом. Пломбір, крем-брюле, шоколадне, фісташкове, ягідне морозиво і ще багато інших смаків пропонує сучасний виробник, але ... Головним ф'юженов нинішнього часу вважається м'яке морозиво. Воно має ніжну кремоподібну консистенцію і просто тане в роті. Повітряна структура і бездоганні смакові якості даного продукту багато в чому перевершують класичний варіант. Тому популярність м'якого морозива зростає з кожним днем. Чистий прибуток від продажу таких солодощів може в два рази перевищувати собівартість інгредієнтів, витрачених на їх приготування. Так що, гріх не скористатися шикарною можливістю, і відкрити власну точку виробництва, а також, продажу данних ласощі.
myagkoe morojenoe
Для того щоб у Вас не було ніяких проблем пов'язаних з створенням своєї справи, ми підготували дану статтю. З неї Ви дізнаєтеся, як стартувати і правильно розвинути бізнес, заснований на реалізації м'якого морозива. Ми розповімо Вам, що потрібно робити, а чого не варто. Читайте уважно і запам'ятовуйте!

Юридичний бік питання

Все повинно бути законно. А для цього Вам потрібно оформити свою діяльність. Наприклад, це може бути реєстрація бізнесу у вигляді простого ПП (приватного підприємця) або ТОВ (товариства з обмеженою відповідальністю). Зручніше і набагато простіше реєструватися в якості ПП.
Не забудьте отримати відповідний дозвіл санітарно-епідеміологічної станції. Також, у Вас повинні бути на руках всі документи на обладнання, договори поставок, сертифікати на продукти і накладні. Якщо Ви плануєте наймати співробітників, то вони зобов'язані мати санітарні книжки.
Порада: Слідкуйте за тим, щоб Ваші працівники були охайно одягнені, працювали в одноразових рукавичках. Не поскупіться і придбайте спеціальну уніформу. Пам'ятайте, що для подачі скарги на Ваш бізнес, досить неохайного вигляду продавця, бардака на прилавку, поганого запаху продукції і несвіжих серветок. А в такому випадку перевірок і штрафів Вам не уникнути.

torgovaya tochka
Вибір місця реалізації м'якого морозива

Ключова умова успішності Вашого дітища (точки продажу м'якого морозива) - це продаж декількох сотень порцій даного молочного продукту за день.
Щоб таке завдання було максимально виконане і перевиконане, слід підібрати найкраще місце торгівлі. Найбільш вигідними варіантами розташування торгової точки є сквери, парки, території поблизу кінотеатрів і розважальних центрів, а також, пляжі. Думаємо, Ви зрозуміли, до чого ми хилимо: там, де багато народу, там є прекрасна можливість реалізувати свою продукцію.
Порада: Щоб Ваше морозиво купували воно повинно мати привабливий і апетитний вигляд. Яскраві кольори, незвичайні форми і смаки підкуповують клієнтів на ура!

oborydovanie
Устаткування і технологія виробництва м'якого морозива

М'яке морозиво не піддається сильному заморожуванню. Воно готове до вживання відразу після виходу з фризера. Такий десерт найбільш затребуваний в жарку пору року. Він не тане і освіжає.
Для приготування м'якого морозива Вам знадобитися наступне обладнання:
  • фризер (головний апарат, який застосовується для готування м'якого морозива);
  • блендер (необхідний для змішування води і сухого порошку);
  • холодильник або холодильна вітрина (використовується для зберігання готових сумішей);
  • гастроємкості;
  • лопатки, скребки і ложки (для розмішування сумішей, наповнення стаканчиків і зняття залишків морозива з бункера фрізера);
  • мірний посуд (знадобитися для правильного приготування сухих сумішей, які зазвичай розбавляються 1 до 3);
  • ваги.
Даний список може доповнюватися або зменшуватися. Все залежить від того, скільки Ви хочете готувати видів морозива і який тип торгової точки бажаєте відкрити (пересувний візок або стаціонарний кіоск). Також Вам не обійтися без сухого порошку (сумішей для м'якого морозива), наповнювачів, сиропів, чистої води і ємностей в які буде викладатися готовий продукт (паперові стаканчики, вазочки, креманки, фужери або вафельні ріжки).
Порада: Воду і сухі суміші краще купувати у перевірених постачальників, які мають всі необхідні документи. Тоді Вам не потрібно буде переживати за якість свого десерту.
morojenoe kypit
Основним апаратом, який варто купити для готування м'якого морозива є фризер. Він забезпечує рівномірне збивання продукту, насичення його повітрям і заморожує.
При виборі даного обладнання слід звернути увагу на наявність помпи. Якщо фризер має помпу, то він більш ефективно збиває морозиво (на 40-80% збільшує обсяг продукту).
Варто відзначити, що фрізери бувають як настільного, так і напольного виконання. Настільні моделі більш компактні, ніж напольні (але менш продуктивні). Вони ідеально підходять для використання в невеликих стаціонарних точках вуличної торгівлі або пересувних візках. При цьому місткість апарату може варіювати від 10 до 30 літрів.

prodaja myagkogo morojenogo
Результат

Як бачите, виробництво і продаж м'якого морозива є вельми прибутковим заняттям. Досить, обзавестися хорошим обладнанням та відмінними інгредієнтами для приготування цього популярного десерту. З обладнанням ми Вам допоможемо. У нас Ви легко знайдете все найнеобхідніше для того, щоб відкрити свій «солодкий» бізнес. Важливо, що фахівці підприємства «Олегія» радо підберуть для Вас оптимальний і максимально вигідний варіант. Наша продукція славиться високою якістю, тривалим терміном служби і досить прийнятною ціною.