Секрети ресторанної кухні
2017-07-19
Домашня і ресторанна кухня - це дві великі різниці. Вдома ми можемо розслабитися і не переживати з приводу результату свого готування, а ось в ресторані ...
Індустрія харчування є своєрідним конвеєром, спрямованим на те, щоб клієнт максимально швидко отримував своє замовлення і залишився задоволеним. Робота повара кипить, вирує і розбурхує свідомість. Вона не має нічого спільного з домашньої кулінарією. Тут завжди є чому повчиться!
Індустрія харчування є своєрідним конвеєром, спрямованим на те, щоб клієнт максимально швидко отримував своє замовлення і залишився задоволеним. Робота повара кипить, вирує і розбурхує свідомість. Вона не має нічого спільного з домашньої кулінарією. Тут завжди є чому повчиться!

Дорогі читачі, в даній статті ми зібрали інформацію, яка виведе кухню Вашого закладу на новий рівень. Так що, розміщуйтесь зручніше, розслабтеся і спрямовується погляд до екрану монітора. Ми починаємо!
Керований хаос
Уявіть таку ситуацію: ресторан повний гостей, всі хочуть покуштувати улюблені страви, часу на зайві рухи тіла немає, на кухні «пекло» ... Що повинен робити кухар? Звичайно! В умовах дефіциту часу «маестро кулінарії» зобов'язаний бути стриманим, точним, впевненим і послідовним у своїх діях. Тільки такий шеф-кухар впорається з «хаосом» і організовує роботу персоналу. Будьте впевнені, він викладется на повну і бездоганно виконає свою роботу.
Переконайтеся, що на Вашій кухні є така людина. В іншому випадку, безлад на харчоблоці та в залі Вам забезпечений.
Переконайтеся, що на Вашій кухні є така людина. В іншому випадку, безлад на харчоблоці та в залі Вам забезпечений.
Чистота вище за все!
Чистота на кухні і чистота думки - ключове правило хорошого кухаря.
Позбавтеся від мотлоху в голові і на кухні, тоді результат готування перевершить всі очікування. Харчові відходи відразу відправляйте у відро для сміття. Пам'ятайте, не можна засмічувати робоче місце. Воно є колискою, в якій народжується кулінарний «шедевр». На брудній кухні неможливо сконцентруватися, а також, створити якісне і смачне блюдо. Так що, завжди строго стежте за порядком.
Позбавтеся від мотлоху в голові і на кухні, тоді результат готування перевершить всі очікування. Харчові відходи відразу відправляйте у відро для сміття. Пам'ятайте, не можна засмічувати робоче місце. Воно є колискою, в якій народжується кулінарний «шедевр». На брудній кухні неможливо сконцентруватися, а також, створити якісне і смачне блюдо. Так що, завжди строго стежте за порядком.

Нерухомість - серйозний ворог кухаря
Повільний і нерухомий кухар - «нонсенс» на будь-якій кухні. Якщо «маестро» постійно відволікається і відпочиває під час робочого дня - це відразу помітно. Немає сенсу тримати такого співробітника в своїй команді. Він не принесе ніякої користі. А ось, шкода буде колосальною.
Виправдовувати себе - значить стояти на місці
Кожен кухар повинен уміти визнавати свої помилки, вчиться на них і більше не допускати. Цей навик корисний завжди і всюди, а тим більше на кухні ресторану. Якщо кулінар засвоїть цей нелегкий урок, тоді ціни йому не буде.
Відкритість новому
Час від часу треба пробувати щось нове. Виходити з тісних, але до болю звичних рамок. Інакше не можна!
Кухар, який хоче стати професіоналом своєї справи, повинен постійно розвиватися і рости. Він зобов'язаний застосовувати на практиці все те, що зможе порадувати клієнтів Вашого закладу.
Пам'ятайте, щоб вивести ресторан на наступну сходинку, необхідно оновлювати меню: готувати не тільки старі, всіма улюблені страви, а й абсолютно нові.
Кухар, який хоче стати професіоналом своєї справи, повинен постійно розвиватися і рости. Він зобов'язаний застосовувати на практиці все те, що зможе порадувати клієнтів Вашого закладу.
Пам'ятайте, щоб вивести ресторан на наступну сходинку, необхідно оновлювати меню: готувати не тільки старі, всіма улюблені страви, а й абсолютно нові.

Ідеальні інструменти - запорука успіху
Кухар - це, свого роду, майстер бойових мистецтв. Він постійно націлений на результат. Його головною гордістю є «зброя» (кухонний інвентар). Всі ножі, сотейники та інші прилади повинні ЗАВЖДИ перебувати в ідеальному стані. І з цим не посперечаєшся! Адже тупим ножем нічого не наріжеш.
Отже, в першу чергу подбайте над тим, щоб на Вашій кухні було найкраще обладнання. Воно дасть можливість створити бездоганні ласощі, які привернуть клієнтів.
Фахівці підприємства «Олегія» допоможуть Вам вибрати кухонного обладнання, яке повністю задовольнить всі Ваші вимоги. Ми знаємо, як зробити Ваш бізнес успішним, процвітаючим, а головне, прибутковим!
Отже, в першу чергу подбайте над тим, щоб на Вашій кухні було найкраще обладнання. Воно дасть можливість створити бездоганні ласощі, які привернуть клієнтів.
Фахівці підприємства «Олегія» допоможуть Вам вибрати кухонного обладнання, яке повністю задовольнить всі Ваші вимоги. Ми знаємо, як зробити Ваш бізнес успішним, процвітаючим, а головне, прибутковим!