Професійні слайсери: як вибрати. Рейтинги брендів.
2017-03-01
У сфері громадського харчування і готельного господарства, інакше званої HoReCa, дуже затребуваний такий вид технологічного обладнання, як слайсер. Мета застосування подібних пристроїв - отримати різну нарізану продукцію в естетичному товарному вигляді в кілька разів швидше, ніж може нарізати персонал. До того ж, вручну отримати рівні і однакові скибочки м'ясних виробів, ковбаси, сиру, овочів, фруктів, хлібобулочних виробів дуже важко. Зате техніка може це виконати. Крім оперативно виконуваної завдання, саме за допомогою слайсерів, можна точно розраховувати вихід кожного підготовлюваного блюда.

Підбираючи для ресторану готельного комплексу, кафетерію та кулінарного підприємства, холодного і гарячого цеху, рибного і м'ясного, овочевого або фруктового цеху, супермаркету і їдальнею слайсери, слід вибрати гарну техніку. Крім того, корисно ознайомитися зі списком найкращих чи інакше іменованих топові слайсерів.
При зіткненні з різними виробами - хлібобулочними, м'ясними та іншими, маючи постійну робоче навантаження, корпус професійного обладнання не може бути піддано корозій. У слайсера він часто виконується з алюмінієвого сплаву і має анодне покриття, ножі - нержавіючі. У промисловому обладнанні ножів завжди кілька, вони відрізняються видом ріжучих країв, адже кожен з них відповідає за нарізку певного виду продукції. Тефлонове покриття необхідно для того, щоб сир не лип до леза. Хромована загартована сталь - чудовий матеріал для нарізування м'яса, шинки, овочів, риби. «Хлібний» - це ніж з зубчиками, який запобігає зайву крохкость вироби. Щоб продукція була нарізана красиво, рівно, не покришити, не розпалася, необхідно враховувати її щільність, вибираючи відповідний ніж і пам'ятати, що діаметр диска повинен бути на чверть більше, ніж розмір продукту харчування, який ви зібралися нарізати.

Принцип роботи кожного слайсера полягає в регулюванні товщини нарізаються шматочків, мінімально - 1 мм, максимально - 1,6 см. Щільне прилягання до ножа і надійна фіксація на тримачі забезпечують якісну нарізку. Майбутній господар повинен ознайомитися з формами власників та наборами ножів, які підходять до даного устаткування, щоб оцінити можливість придбання того чи іншого товару.
Важливим в електричному обладнанні стає наявність обдування або примусового охолодження двигуна. Від цього буде залежати термін служби двигуна і тривалість роботи в день самого слайсера. Від панелі, напрямної подачу продуктів, буде залежати форма нарізки. Наявність кареток, обмежувачів, що направляють панелей, ножів і власників для них - обов'язково в будь-якої моделі, але вони відрізняються за видами і розмірами, а також типу слайсера.
Якщо у вас кафетерій, бар, відділ продажу в респектабельному магазині і обсяг нарізки не дуже великий, можна брати ручної слайсер. Принцип його роботи - механічний.
При більш масштабної потреби в нарізці, яка спостерігається в кафе, ресторанах, столових, піцеріях при великому потоці відвідувачів, необхідна техніка, яка мінімізує участь персоналу і прискорює процес виконання завдання. В даному випадку краще вибирати напівавтоматичне професійне обладнання для нарізки. Слайсери, в даному випадку, виконують всі функції, а оператор повинен тільки подавати / закладати продукти, які піддаються нарізці.
Виробничі цехи, фаст-фуди, ресторани, все повномасштабні магазини (супер- і гіпермаркети) потребують техніці, яка в прискореному темпі виробляє операції. Якщо ви підбираєте машину, яка може виробляти всі технологічні операції нарізки без оператора, чітко і швидко, необхідно звернути увагу на автоматичний тип слайсерів. Ергономічність конструкції, наявність над лезом кожуха, зручні лотки для збору нарізний продукції запобігають отримання травм персоналом на виробництві.
Вибираючи для власного бізнесу слайсер, звертайте увагу на його показники:
потужності;
продуктивності;
умов роботи при обліку охолодження мотора;
розмірів і якості ножів (пам'ятаємо про матеріал, з яких вони виготовляються);
можливості розташування ріжучого диска (вертикальне або гравітаційне, відповідне рівне куту нахилу в 90 градусів або менше).
Найбільш відомими і якісними слайсера є ті, які випускають європейські виробники. Серед них виділяють:
Bartscher від німецького досвідченого виробника, який працює над випуском обладнання більше 150 років;
Ritter і Krups, ще 2 німецькі компанії, які випускають дорогі слайсери з кращим функціональним набором і металевими деталями;
італійські Beckers, де промислові Ломтерізки - одна з різновидів якісного обладнання, яке виробляється для ресторанів, барів та кафе;
одним з найбільш простих і зрозумілих в управлінні вважається обладнання від Sirman, практичні користувачі особливо виділяють Mirra 250 C CE;
особливо потужним вважається обладнання для нарізування від Celme, модель Family 220 E відрізняється повітряної і швидкою їздою каретки щодо підшипників, а також потужним двигуном;
відмінні напівавтоматичні Ломтерізки від італійської компанії, ім'я якої, Frosty, точно знають у всіх країнах на континенті Євразія;
демократичні за ціною і відмінні за якістю слайсери, які виробляє польська компанія Zelmer.
Вибирайте для себе обладнання, яке максимально задовольнить потреби обслуговування клієнтів, забезпечить безпечну і швидку роботу персоналу з ним.


Підбираючи для ресторану готельного комплексу, кафетерію та кулінарного підприємства, холодного і гарячого цеху, рибного і м'ясного, овочевого або фруктового цеху, супермаркету і їдальнею слайсери, слід вибрати гарну техніку. Крім того, корисно ознайомитися зі списком найкращих чи інакше іменованих топові слайсерів.
Особливості та типи слайсерів для вашого підприємства
При зіткненні з різними виробами - хлібобулочними, м'ясними та іншими, маючи постійну робоче навантаження, корпус професійного обладнання не може бути піддано корозій. У слайсера він часто виконується з алюмінієвого сплаву і має анодне покриття, ножі - нержавіючі. У промисловому обладнанні ножів завжди кілька, вони відрізняються видом ріжучих країв, адже кожен з них відповідає за нарізку певного виду продукції. Тефлонове покриття необхідно для того, щоб сир не лип до леза. Хромована загартована сталь - чудовий матеріал для нарізування м'яса, шинки, овочів, риби. «Хлібний» - це ніж з зубчиками, який запобігає зайву крохкость вироби. Щоб продукція була нарізана красиво, рівно, не покришити, не розпалася, необхідно враховувати її щільність, вибираючи відповідний ніж і пам'ятати, що діаметр диска повинен бути на чверть більше, ніж розмір продукту харчування, який ви зібралися нарізати.

Принцип роботи кожного слайсера полягає в регулюванні товщини нарізаються шматочків, мінімально - 1 мм, максимально - 1,6 см. Щільне прилягання до ножа і надійна фіксація на тримачі забезпечують якісну нарізку. Майбутній господар повинен ознайомитися з формами власників та наборами ножів, які підходять до даного устаткування, щоб оцінити можливість придбання того чи іншого товару.
Важливим в електричному обладнанні стає наявність обдування або примусового охолодження двигуна. Від цього буде залежати термін служби двигуна і тривалість роботи в день самого слайсера. Від панелі, напрямної подачу продуктів, буде залежати форма нарізки. Наявність кареток, обмежувачів, що направляють панелей, ножів і власників для них - обов'язково в будь-якої моделі, але вони відрізняються за видами і розмірами, а також типу слайсера.
Якщо у вас кафетерій, бар, відділ продажу в респектабельному магазині і обсяг нарізки не дуже великий, можна брати ручної слайсер. Принцип його роботи - механічний.
При більш масштабної потреби в нарізці, яка спостерігається в кафе, ресторанах, столових, піцеріях при великому потоці відвідувачів, необхідна техніка, яка мінімізує участь персоналу і прискорює процес виконання завдання. В даному випадку краще вибирати напівавтоматичне професійне обладнання для нарізки. Слайсери, в даному випадку, виконують всі функції, а оператор повинен тільки подавати / закладати продукти, які піддаються нарізці.
Виробничі цехи, фаст-фуди, ресторани, все повномасштабні магазини (супер- і гіпермаркети) потребують техніці, яка в прискореному темпі виробляє операції. Якщо ви підбираєте машину, яка може виробляти всі технологічні операції нарізки без оператора, чітко і швидко, необхідно звернути увагу на автоматичний тип слайсерів. Ергономічність конструкції, наявність над лезом кожуха, зручні лотки для збору нарізний продукції запобігають отримання травм персоналом на виробництві.
Вибираючи для власного бізнесу слайсер, звертайте увагу на його показники:
потужності;
продуктивності;
умов роботи при обліку охолодження мотора;
розмірів і якості ножів (пам'ятаємо про матеріал, з яких вони виготовляються);
можливості розташування ріжучого диска (вертикальне або гравітаційне, відповідне рівне куту нахилу в 90 градусів або менше).
Бренди та рейтинг
Найбільш відомими і якісними слайсера є ті, які випускають європейські виробники. Серед них виділяють:
Bartscher від німецького досвідченого виробника, який працює над випуском обладнання більше 150 років;
Ritter і Krups, ще 2 німецькі компанії, які випускають дорогі слайсери з кращим функціональним набором і металевими деталями;
італійські Beckers, де промислові Ломтерізки - одна з різновидів якісного обладнання, яке виробляється для ресторанів, барів та кафе;
одним з найбільш простих і зрозумілих в управлінні вважається обладнання від Sirman, практичні користувачі особливо виділяють Mirra 250 C CE;
особливо потужним вважається обладнання для нарізування від Celme, модель Family 220 E відрізняється повітряної і швидкою їздою каретки щодо підшипників, а також потужним двигуном;
відмінні напівавтоматичні Ломтерізки від італійської компанії, ім'я якої, Frosty, точно знають у всіх країнах на континенті Євразія;
демократичні за ціною і відмінні за якістю слайсери, які виробляє польська компанія Zelmer.
Вибирайте для себе обладнання, яке максимально задовольнить потреби обслуговування клієнтів, забезпечить безпечну і швидку роботу персоналу з ним.
