Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Ввиду нестабильного курса валют, просим
актуальные стоимости уточняйте
у менеджеров!
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.

    



 


    

ХАРАКТЕРИСТИКА І ПРИНЦИП РОБОТИ ЕЛЕКТРИЧНОЇ СКОВОРОДИ

ХАРАКТЕРИСТИКА І ПРИНЦИП РОБОТИ ЕЛЕКТРИЧНОЇ СКОВОРОДИ
2017-03-14

Описание: E:\ВСЁ ДЛЯ РАБОТЫ\Описания товаров ОЛЕГИЯ\a5b99ebe7a7c58412e53a7a718a17ca7.jpgОдним з найбільш важливих агрегатів на професійній кухні є електрична сковорода. Вона призначена для приготування різних ласощів. Таке обладнання ідеально впорається з усіма видами теплової обробки. На електричної сковороді можна смажити, пасерувати, тушкувати і припускати всілякі харчові продукти. Вона максимально прискорить трудовий процес на кухні і заощадить дорогоцінний час.

Величезні і «важкі» плюси електричної сковорідки - це висока продуктивність і функціональність. Даний агрегат дозволяє одночасно готувати близько 50 соковитих стейків. Погодьтеся, проста сковорода з подібним навантаженням так швидко не впорається.
Електро зазвичай виготовляють з таких матеріалів, як:
 харчова нержавіюча сталь;
 чавун.
Хочемо зазначити, що деякі моделі обладнання для смаження виконані з нержавіючої сталі і кераміки. Такі сковороди виглядають цікаво і ефектно.
 

Як працює електрична сковорода?



Принцип роботи електричної сковороди досить простий. Під сталевою плитою знаходиться нагрівальний елемент, який рівномірно розподіляє тепло по робочій поверхні. Як правило, ця поверхня ділиться на секції (зони нагріву). Кожна зона має окремий регулятор температури. Такий поділ дозволяє одночасно готувати різні продукти. Кількість секцій залежить від розміру сковороди. Зауважте, що дане обладнання найкраще використовувати в приміщеннях з хорошою штучною вентиляцією.
Електро для закладів громадського харчування: відмінності і переваги
Електричні сковороди для громадського відрізняються високою потужністю. Такі агрегати довго нагріваються. Приблизно, за 40 хвилин вони набирають робочу температуру в діапазоні 220-300 ° С. Важливо, що ця температура утримується тривалий час.
Описание: E:\ВСЁ ДЛЯ РАБОТЫ\Описания товаров ОЛЕГИЯ\Sakura_SA_7700_343184.jpg
 
 
 
 
 
 
 
Ключовими перевагами електричних сковорід є:
 економічність (витрата масла для смаження набагато менше, ніж у звичайної сковороди);
 мінімальна енерговитратність;
 безпеку;
 практичність і простота експлуатації;
 наявність терморегулятора (дозволяє контролювати, відслідковувати і встановлювати необхідну температуру нагрівання)
 

Як правильно вибрати електричну сковороду?



Отже, Ви вирішили купити електричну сковороду. Тоді, щоб придбання принесло Вам максимальну користь, зверніть увагу на наступні параметри і характеристики:
1. Якість електросковороди. Цей показник залежить від матеріалу, з якого виготовлена ​​сковорода. Найкращою теплопровідністю славиться чавун. Тільки от не задача, такий матеріал має деякі недоліки. Тому, сучасні виробники все частіше відмовляються від нього. Таким чином, практично весь ринок обладнання для смаження зайняли агрегати з нержавіючої сталі.
2. Місце розташування електричної сковороди. Залежно від того, де Ви хочете розмістити цю техніку, підбирайте тип її конструкції. Варто відзначити, що електросковороди бувають двох видів: підлогові і настільні. Підлогові сковороди більше підходять для інтенсивної експлуатації. Їх краще ставити в харчоблоках, які можуть похвалитися значними габаритами. Настільні електросковороди більш компактні, але і менш продуктивні.
  1. Описание: E:\ВСЁ ДЛЯ РАБОТЫ\Описания товаров ОЛЕГИЯ\914lw_1_20150430172952u7.jpg3. Кількість зон нагріву. Якщо Вам потрібно готувати багато і часто, то краще зупинити свій вибір на найбільших промислових сковородах. Вони відрізняються підвищеними функціональними можливостями.
    4. Потужність обладнання для смаження. Зазвичай, цей показник варіює від 8 до 32,4 кВт. Такі сковороди можна підключати до одно- або трифазного джерела напруги.
    5. Матеріал кришки. Важливим елементом будь-якої електросковороди є кришка. Як правило, її роблять з металу або скла. Скляна кришка більш практична, адже її не потрібно постійно відкривати під час смаження. Тому, Ви запросто зможете контролювати процес готування.
    Також, звертайте увагу на форму і висоту кришки. Висока кришка дозволяє готувати більшу кількість їжі.
    6. Наявність функції терморегуляції. Якщо Електро оснащена функцією контролю температури, тоді цього агрегату слід поставити жирний плюс.
    7. Простота обслуговування. Чим зручніше мити сковорідку, тим краще для Вас. Ідеальним вважається таке устаткування для смаження, з якого знімається термостат. Ну, а якщо, при цьому Електро ще можна і від'єднати від блоку живлення, так це взагалі безпрограшний варіант. Таким чином, Ви легко проведете гігієнічну обробку даного агрегату.
    8. Додаткові функції. Погодьтеся, що готувати на сковороді, яка має антипригарне покриття, високі стінки і функцію блокування кришки, набагато приємніше. Тому, додаткові можливості електросковороди - це незаперечні переваги будь-якого обладнання для смаження.