Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.

    



 


    

Які бувають вішала для туш та що вони можуть?

Які бувають вішала для туш та що вони можуть?
2018-05-31
Дорогі читачі, сьогодні ми не будемо з Вами говорити про те, як відкрити якийсь заклад громадського харчування або приготувати щось смачненьке. Давайте просто черпно максимум корисної інформації про таке важливе і, не побоюся цього слова, незамінне обладнання - вешала для туш. Дані пристосування часто застосовуються в деяких закладах громадського харчування, виробничих і торгових підприємствах. Вони потрібні там, де розбирають, транспортують, зберігають або продають м'ясні туші (чверті і напівтуші). Так-так, без вішал неможливо акуратно розмістити подібну продукцію або легко обробити її. Як бачите, ці «сталеві тримачі» ого-го як необхідні. Отже, Вам варто бути обізнаним в цій справі, щоб сміливо застосовувати на практиці головні аспекти вибору даного обладнання. Так що, відкладіть свою роботу на пару хвилин. Ми коротко і ясно розповімо Вам все, що потрібно знати про вішала для туш.
Отже ... Ви вже готові дізнатися багато цікавого ?! Добре ... Тоді, поїхали!

veshalo dlya tysh
Конструкція вішал для м'яса

Як правило, вішала для туш виготовляють з високоякісної нержавіючої сталі. Вони мають зварну або розбірну конструкцію, яка нагадує прямокутний або трикутний стелаж. Передбачено спеціальні гаки для підвішування м'ясної продукції. Діаметр таких гаків становить від 10 до 16 міліметрів. Матеріал виготовлення - харчова сталь AISI 304.
Пересувні варіанти вішал, оснащені поворотними колесами, двоє з яких обладнані стоп-механізмами. Можлива додаткова комплектація - піддони, встановлені внизу конструкції. На них стікає кров і жир.
Для більшої стійкості, вішала можуть кріпиться до підлоги за допомогою анкерних болтів. Це необхідно, якщо вага підвішених туш досить велика і потрібно уникнути раптове перекидання конструкції.

kypit veshalo dlya tysh
Різновиди вішал

Вішала для туш бувають різні. Вони відрізняються за матеріалом виготовлення. Це може бути нержавіюча сталь або анодований алюміній. Також, таке обладнання відрізняються за призначенням і функціональностю. Наприклад, бувають такі види вішал:
  • настінні (зазвичай застосовуються в торгових залах для демонстрації напівтуш, туш, чвертей або інший м'ясної продукції);
  • стельові (найчастіше задіюються для транспортування м'яса по підвісним шляхах або оброблення туш);
  • напольні (використовуються як для зберігання, так і для оброблення туш; мають різну вантажопідйомність і тип конструкції).
Вішала для м'яса бувають стаціонарні або пересувні. У другому варіанті, дане обладнання оснащене спеціальними коліщатками з гальмівним механізмом. При необхідності, колеса можуть бути виконані з термостійкого матеріалу, який витримує температуру в межах від -30 до + 80 градусів Цельсія.
Крім усього цього, вішала діляться по типу м'ясної продукції, яка на них підвішується. Наприклад, існує обладнання для зберігання (транспортування, демонстрації або оброблення) туш, напівтуш, чвертей, тушок птиці, кролів, свиней і т.д.

vubor veshal dlya myasa
Ключові критерії вибору вішав для туш

Вибираючи вішала для туш, необхідно визначитися для якого типу м'ясної продукції вони будуть призначені. Також варто враховувати граничне навантаження на дане устаткування. Виходячи з того, що один гак зазвичай витримує масу в 100 кілограмів, а максимальне навантаження на вішало становить 600-1000 кілограмів, то важливо відразу вирахувати, яку вагу Ви хочете навантажити на конструкцію і не переборщити. Важливо, що середнє навантаження на один погонний метр вішала становить 150-400 кілограмів.
Висота напольних вішал коливається від 1,2 до 1, 8 метрів. Цей показник важливий в тому випадку, якщо Вам потрібно підвішувати досить габаритні туші.
Не забувайте звертати увагу на матеріал виготовлення. Кращим варіантом для виконання такого обладнання вважається сталь. Вона міцна, стійка до деформацій і відрізняється тривалим терміном служби.
Порада: Віддавайте перевагу вішалам, які оснащені піддонами. Це зручно і гігієнічно: жир, а також, кров та інші відходи з туш будуть стікати не на підлогу, а в спеціальні ємності.

olegiya veshala dlya myasa
Коротко про головне

Ну, ось ми підійшли до завершення ... Як бачите, все просто до непристойності. Головне, при виборі вішал для туш звертати увагу на міцність конструкції, матеріал виготовлення і, звичайно ж, виробника. У нас є безліч варіантів подібного обладнання. Ми гарантуємо високу якість виконання кожного виробу. Вішала для туш виробництва ЗТО «Олегія» - довговічні і надійні. Вони легко витримують високі навантаження і не вибагливі в обслуговуванні. Наше обладнання - це вигідне рішення для комплектації будь-якого закладу громадського харчування або торгового підприємства.