Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Ввиду нестабильного курса валют, просим
актуальные стоимости уточняйте
у менеджеров!
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.

    



 


    

Як купити підставку під пароконвектомат

Як купити підставку під пароконвектомат
2015-04-29

Як купити підставку під пароконвектомат? Які параметри потрібно знати? Які гарантії дає продавець на підставку пароконветомата? І головне де найнижчі ціни на підставки під пароконветомати? Такі питання мучать покупців вперше зіткнулися з проблемою приобритения підставки під пароконвектогмат.Первим і основине правилом буде: що за пароконвектомат у вас є, його розміри. Ширина і довжина пароконвектомата визначають розміри підставки під нього. Далі буде необхідним знання, чи потрібна стільниця для підставки під пароконвектомат. Переваги наявності Стільниці на підставці має скоріше декоротівного характер.

 

Проте в деяких випадках підставка з такою додатковою опцією може бути придатна не тільки для підтримки пароконвектомата, а й служити столом або стільцем для втомлених від кропіткої роботи працівникам кухні. Так, забув сказати без столншніци підставка під пароконвектомат як правило має бічні обмежувачі, що утримують пароконвектомат строго у вертикальному положенні і в заданих координатах щодо підставки. Матеріалом для підставки служить зазвичай нержавіюча сталь марки AISI 430. Цей вид нержавіючої сталі придатний по всім санітарним і гігієнічним нормам для для приготуванні їжі в промислових умовах. Але якщо на вашій кухні вариться якась кислота або ще що-небудь вибухонебезпечні, тоді беріть краще нержавійку марок 304, або ще краще 316.

 

 Важливим атрибутом будь якої підставки під пароконвектомати служить її "начинка". Під цим словом ховається звичайно ж не електронні мізки, вони є у пароконвектомата. Тут мається на увазі невелику кількість приварених до каркаса підставки напрямних профілів для завантаження корисним вантажем. Цим вантажем є листи і гастроємності наповнені смачною їжею, очікують обробки в пароконвектоматі або вже отримали свою порцію необходіміго нагріву і остигаючих для подальших рухів по кухні або подачі на стіл клієнта. Як ви розумієте листи і гастроємності діляться за своїм типоразмерам. Тому для кожної з обраної вами поверхні для зберігання їжі встановлюються необхідні напрямні у суворо визначеному порядку.