Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.

    



 


    

Стелажі і полиці на кухні - порядок на столі!

Стелажі і полиці на кухні - порядок на столі!
2018-07-05
На будь-якій професійній кухні повинно бути якісне, практичне і функціональне обладнання. Воно дозволить створити максимально продуктивні і комфортні умови роботи для персоналу. Тому, вибираючи техніку і нейтральне обладнання для власного закладу громадського харчування, будьте уважними і не поспішайте. Віддавайте перевагу перевіреним виробникам, які виготовляють свою продукцію з міцних і довговічних матеріалів. Зважуйте всі за і проти, а також, застосовуйте на практиці безкоштовні поради від спеціалістів ЗТО «Олегія». Ну що ж, не будемо відходити від нашої теми. Отже, стелажі і полиці з нержавіючої сталі ...

stellaj
Стелажі з нержавіючої сталі: роль і переваги

Стелажі відносяться до нейтрального обладнання, яке часто застосовують у різних харчоблоках. Вони потрібні для зберігання посуду, кухонного інвентарю, деяких продуктів і т.п. Досить проста конструкція (розбірна або зварна) дозволяє максимально функціонально використовувати кожен сантиметр на кухні і не захаращувати приміщення. Дані вироби мають від трьох до п'яти рівнів, що зазвичай, регулюються по висоті. Навантаження на кожну полицю може досягати близько 100 кілограмів. Як бачите, стелажі - це справжні «силачі», здатні витримувати колосальні тяжкості. Вони прості у догляді і стійкі до механічних пошкоджень. Таке обладнання виглядає досить строго і акуратно. Вона легко доповнить і прикрасить будь-який інтер'єр.
Кухонні стелажі, виготовлені з нержавіючої сталі мають ряд вагомих переваг:
  • тривалий термін служби;
  • приємний зовнішній вигляд;
  • простота гігієнічної обробки;
  • стійкість до перепадів температур і значних навантажень;
  • високі антикорозійні властивості;
  • стійкість до впливу вологи і агресивних речовин, що застосовуються в харчовому виробництві.

polka
Застосування і переваги навісних полиць з нержавіючої сталі

Щоб кухар міг легко взяти те чи інше кухонне начиння, посуд, продукти та інші речі, необхідні для приготування їжі, обладнайте харчоблок навісними полицями. На них можна запросто розмістити все, що Вам потрібно. Такі металеві меблів досить компактні, але при цьому, місткі. Вони дозволяють ефективно оптимізувати простір на кухні. Наприклад, повноцінно замінять громіздкі шафи і тумби, які займають занадто багато місця. Залежно від кількості робочих зон, навісні полиці бувають одно-, дво- і триярусні. Вони без проблем витримують значні навантаження, вплив вологи і різкі перепади температур. Привабливий зовнішній вигляд, простота гігієнічного очищення і тривалий термін служби - це незаперечні переваги сталевих полиць.

Критерії вибору стелажів і полиць для кухні

Ні для кого не секрет, що стелажі і навісні полиці є невід'ємними атрибутами на будь-якому харчоблоці. Вони скрупульозні «творці» порядку і строгі «хранителі» усілякого кухонного приладдя. Тому, підходити до вибору даного обладнання потрібно дуже акуратно й обдумано. Тут не пройде схема: захотів - сподобалося - купив. Адже можна отримати зовсім не те, що Вам дійсно необхідно. А гроші, то вже витрачені ... Так що, врахуйте наші маленькі підказки і, повірте, у Вас не буде ніяких проблем з вибором цього важливого кухонного обладнання. Отже ...
По-перше, вибір полиць і стелажів залежить від площі харчоблоку. Якщо у Вас маленька кухня, то навряд чи Ви помістите туди великий п'ятирівневий стелаж і трирівневу полицю. Врахуйте, що для когось буде мало чотирьох габаритних стелажів, а для когось, і одного маленького буде досить. Тут, все суто індивідуально. Пам'ятайте, обладнання завжди можна докупити, якщо його Вам не вистачає. Так що купуйте спочатку хоча б по мінімуму, а потім дивіться, скільки ще Вам потрібно.
Важливо: Стелажі бувають кутові і прямі. Тому, якщо Вам потрібно встановити таке обладнання в кутку, то придбайте відповідний варіант, який легко впишеться в планування Вашого приміщення.
kyhonnui stelaj
По-друге, визначтеся з тим, скільки і що Ви хочете зберігати на даних виробах. Чим більше Вам треба, тим більше поличок і рівнів на стелажах Вам знадобитися. Також, не всі полиці в стелажах суцільні. Бувають і перфоровані полички, призначені для зберігання великого посуду, а також, полиці-гратки для сушіння тарілок, мисок, стаканів і т.п.
По-третє, завжди звертайте увагу на якість матеріалу виготовлення. Дивіться, щоб на обладнанні не було подряпин і відколів. Такі дефекти суттєво скоротять термін їх експлуатації.
По-четверте, кухонні стелажі краще вибирати з регулюючими по висоті ніжками, обладнаними прогумованими наконечниками. Це дасть можливість компенсувати нерівності підлоги, а також, уникнути подряпин покриття.
По-п'яте, дивіться, щоб конструкції легко монтувалися і демонтувались. Адже завжди є частка ймовірності того, що їх доведеться перевозити на нове місце.

polka navesnaya
Чому у нас вигідно купувати нейтральне обладнання для закладів громадського харчування?

Наше підприємство спеціалізується на виробництві професійного кухонного і торгового устаткування. Ми виготовляємо власну продукцію з високоякісних матеріалів за найсучаснішими технологіями і надаємо клієнтам всю, цікаву для них інформацію, а також виконуємо замовлення будь-якої складності в найкоротші терміни.
Ціни на обладнання ЗТО «Олегія» є одними з найдоступніших не тільки в Харкові, але і в інших регіонах нашої країни і навіть за кордоном. Ми працюємо на результат, який обов'язково порадує Вас. Звертайтеся до наших фахівців. Вони легко підберуть для Вас найкращі варіанти вирішення Ваших завдань.