ОГЛЯД ПОЛКИ ДЛЯ СУШІННЯ ПОСУДУ
2015-05-13
Полки для сушіння посуду - найцікавіше обладнання на кухні. Це єдине обладнання з пасивним застосуванням технології. В розетку включати не треба, руками робити нічого не треба, а процес повільно, але йде. Від виду базування, полки поділяються на: полиці для сушіння посуду та стелажі для сушіння посуду. Перші кріпляться до стіни і займають, як правило, не багато місця. Стелажі для сушки посуду необхідні для сушки істотного обсягу посуду та місце вони займають небагато більше відповідно. Полки для сушіння посуду бувають у двох варіантах: одноярусні і двоярусні, з окремим місцем для тарілок і чашок. Піддони для полиць виготовляють знімними, і це суттєвий плюс у такому ретельному процесі сушіння посуду. Самі полки для сушіння посуду проводяться тільки з нержавіючої сталі, що дає гарантію на великий термін експлуатації у виробництві. Габаритні розміри полиці для сушіння посуду і кількість робочих поверхонь в ній можна підібрати в інтернет-магазині або замовити через менеджера.
Google