Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.

    



 


    

Ключові рекомендації підбору торгового обладнання для супермаркетів і не тільки ...

Ключові рекомендації підбору торгового обладнання для супермаркетів і не тільки ...
2018-06-25
Оснащення супермаркетів, магазинів, торгових залів, міні-маркетів та універсамів є одним з найважливіших елементів, які безпосередньо впливають на успішність цих закладів. Так, адже від правильного вибору та встановлення професійного торгового обладнання залежить багато... Якщо Ви вдало розмістите всі необхідні агрегати та техніку, призначену для зберігання та демонстрації товару, а також, обслуговування та розрахунку клієнтів, то процвітання Вашому закладу гарантовано! Отже, не пропустіть можливість дізнатися, що і як потрібно робити, займаючись комплектацією торгової точки. У даній статті ми розповімо, яке буває професійне обладнання та розкриваємо основні секрети його підбору. Що-що? А, Ви готові. Відмінно! Тоді, ми починаємо!

vidu torgovogo oborydovaniya
Види торгового обладнання

В даний час існує величезна кількість різноманітного торгового устаткування. Воно застосовується для зберігання, презентації, розстановки продукції, що продається або обслуговування клієнтів. Але, щоб максимально спростити і не забивати Ваші світлі голови не потрібною інформацією, ми розділили обладнання на дві категорії: торговельно-виставкове та автоматизоване. До першого пункту належать:
  • стелажі, прилавки, столи, полиці, стенди;
  • кондитерські, теплові, морозильні та холодильні вітрини;
  • марміти перших та других страв;
  • мийні ванни;
  • холодильні та морозильні камери, ларі, шафи, бонети та ємності;
  • візки та кошики для переміщення товару;
  • вішала для туш, напівтуш, чвертей та ін.
stellaj
До групи автоматизованого торгового обладнання входять:
  • касові апарати;
  • пристрої для сканування та зчитування штрих-кодів;
  • торгові ваги;
  • автоматизовані пристрої для розвантаження та навантаження торгової продукції;
  • розрахункові прилади;
  • кондиціонери;
  • системи сигналізації.

Правила вибору торгового обладнання

Стоячи перед вибором професійного торгового обладнання треба в першу чергу врахувати розміри приміщення, кількість товарів, які ви хочете запропонувати покупцям і спеціалізацію закладу (буде це магазин, універмаг, міні-маркет або супермаркет). Потім складіть детальну схему розміщення всього обладнання в усіх залах, враховуючи при цьому технічні параметри кожного приміщення. Пам'ятайте, що вся техніка та меблі повинні бути максимально зручними в експлуатації, як для відвідувачів, так і для ваших співробітників. Вона повинна забезпечувати всі умови зберігання продукції, а також відповідати правилам пожежної безпеки та санітарно-гігієнічним нормам. Торгове обладнання повинно виглядати, так би мовити, спокусно.
vitrina
Порада: Оригінальний і красивий вигляд торговельно-виставкового обладнання створює хорошу рекламу Вашому закладу і «заманює» клієнтів.
Тільки комплексний підхід до вирішення питання комплектації торгового закладу дозволить досягти максимального позитивного ефекту. Тому пропонуємо Вашій увазі кілька підказок, які полегшать Вам долю при виборі та розміщенні професійного торгового обладнання:
  • розміщуйте обладнання так, щоб усередині залу не залишилося багато вільного простору; також враховуйте, що і тісноти бути не повинно;
  • в центральній частині великої зали не варто встановлювати об'ємні скляні вітрини; краще віддати перевагу компактним стелажам; це буде більш функціонально та практично;
  • особливу увагу приділіть підбору холодильного обладнання; зазвичай воно займає багато місця і становить одну з найбільших частин ваших витрат; не купуйте холодильні установки сумнівного виробництва - краще в даному випадку купити дорожче, але якісніше і надійніше;
  • холодильні вітрини вибирають виходячи з того асортименту товарів, які ви будете пропонувати потенційним клієнтам; це можуть бути вітрини з вузькою або глибокою зоною викладки, а також з різним температурним режимом; для гастрономії (ковбаси, молочки, кондитерських виробів та сиру) обирайте вітрини, які охолоджуються в режимі від 0 до +8 градусів Цельсія, а для риби та м'яса - потрібно брати обладнання, яке охолоджує при більш низьких температурах;
  • полиці для кондитерських виробів потрібно розмістити під нахилом і обладнати спеціальними обмежувачами, щоб дана продукція не впала на підлогу;
  • вибираючи розрахунково-касові бокси, вітрини для побутової хімії та прилавки для дрібних товарів, зупиніть свою увагу на виробах, виконаних з нержавіючої сталі або алюмінію, але сталь краще; таке обладнання виглядає досить презентабельно і служить довгі роки.

kassa
Короткі рекомендації та висновки

Отже, професійне торговое обладнання - це один з найголовніших елементів торгівельної площі. Вибір та встановлення даних конструкцій та техніки вважається важливим завданням, до вирішення якого, потрібно підійти максимально відповідально. Тому не поспішайте і уважно розгляньте всі можливі варіанти вирішення даного завдання. Купуйте торгові пристрої тільки у перевірених виробників. Це вбереже вас від зайвих витрат часу і грошей. Наші спеціалісти завжди радо допоможуть вам з вибором кращої техніки для магазинів, супермаркетів, торговельних залів, а також, підприємств громадського харчування. На сторінках сайту ЗТО «Олегія» Ви легко знайдете все, що вам потрібно для комплектації власного закладу. Немаловажно, що ми виготовляємо за замовленням різні обладнання в найкоротші терміни. Просто зв'яжіться з нашими менеджерами та дізнайтеся відповіді на всі,цікаві вам, питання.