Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Ввиду нестабильного курса валют, просим
актуальные стоимости уточняйте
у менеджеров!
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.

    



 


    

Клієнти, гроші і млинці...

Клієнти, гроші і млинці...
2018-05-07
У нашій країні повно точок фаст-фуду, які продають ситну і смачну, але далеко не корисну їжу. Ми із задоволенням купуємо цю смакоту, а потім скаржимося на погане самопочуття і зайві кілограми на талії. А як же здорове харчування ?! Ви відповісте: «Ніяк!». З одного боку Ви маєте рацію, адже у нас не так багато закладів громадського харчування, де можна було б поїсти без шкоди для власного організму. Але, все можна змінити ... І почнемо ми це прямо зараз!
Виходячи з вищесказаного, непогано було б задуматися про такий бізнес, як млинцева. Так-так. Саме млинці можуть принести Вам відверто великий дохід. Такий заклад обов'язково сподобається вимогливим клієнтам, які хочуть смачно поїсти і не зіпсувати своє здоров'я. Повірте, домашні млинці з різноманітними начинками - це популярна, а також, затребувана страви завжди і всюди. Їх смак нагадує безтурботне і пустотливе дитинство, той час, коли нам було добре. Тому, багато людей захочуть прийти в подібний заклад, відпочити від душі і поласувати улюбленими млинцями. Так що, не пропустіть нагоду. Спробуйте відкрити власну млинцеву. Головне, правильно підійдіть до процесу організації даного бізнесу. Не поспішайте, уважно вивчіть ринок послуг і визначте рентабельність справи. Дізнайтеся рівень конкуренції у Вашому регіоні. Зважте всі за і проти, а потім вже і приступайте до роботи ... Дорогі друзі, ми підкажемо Вам, що і як потрібно робити. Просто читайте уважно, запам'ятовуйте і мотайте на вус. Отже, приступимо!

otkrut blinnyu
Місцезнаходження та приміщення

Від місця розташування закладу залежить його прибуток. Чим більше людей проходять повз млинцеву, тим більше шансів, що хтось із них захоче зайти до Вас і перекусити. Тому, кращими варіантами вважаються людні місця: парки, сквери, території поблизу торгових центрів або шкіл. Звичайно, спальний район міста теж не варто відкидати. Адже, млинцева - це, так би мовити, сімейне заклад, куди ходять батьки з дітьми. Отже, можна відкрити млинцеву і в такому місці.
Що стосується приміщення, то його Ви купуєте або орендуєте. Все залежить від того, який у Вас бюджет. Маєте хороший початковий капітал - можете дозволити собі придбання просторого приміщення в хорошому районі міста. Не маєте - орендуєте найоптимальніший варіант.

Закон і порядок

Коли Ви владнається справи з приміщенням, то не забудьте зареєструватися в органах місцевого управління і податковій. Вид реєстрації: ІП (індивідуальний підприємець) або ТОВ (товариство з обмеженою відповідальністю). До речі, IP реєстрація простіша і менш витратна.
Потім, потрудіться отримати дозволи санітарної та пожежної служби. Без них не обійтися.
Також на руках у Вас повинні бути всі документи на обладнання та торгові сертифікати. Пам'ятайте, чим «законніша» Ваша діяльність, тим менше у Вас проблем.

internet magazin blinnica
Устаткування для млинцевої

Підбір обладнання для млинцевої - це найважливіша і затратна частина організації Вашого бізнесу. Економити на цьому етапі вкрай небажано. Повірте, жоден кухар не зможе приготувати смачну страву на поганій плиті або в нікудишній духовці. Так що, думайте, перш ніж купити ту чи іншу техніку. Вибирайте товари перевірених виробників. Пам'ятайте, що на вітчизняному ринку можна знайти хороші прилади, меблі та кухонне начиння.
На сторінках сайту ЗТО "Олегія" Ви запросто підберете функціональне, якісне і довговічне устаткування за найвигіднішими цінами.
blinnica olegiya
Для комплектації млинцевої Вам знадобитися:
  • холодильне та морозильне обладнання для зберігання продуктів (скриня, холодильник або камера);
  • млинниця для випікання млинців (кілька штук);
  • тістомісильна машина для замісу рідкого тіста на млинці;
  • блендер для подрібнення начинок;
  • кухонна плита;
  • кавоварка;
  • посудомийка;
  • кухонна мийка та столи;
  • мікрохвильова піч для розігріву готової продукції або швидкого розморожування харчової сировини;
  • вітрина для зберігання готових млинців;
  • кухонне начиння для приготування млинців і начинок;
  • посуд і столові прилади для клієнтів;
  • меблі та декор для залу.
Даний список може зменшуватися або доповнюватися в залежності від потреб млинцевої і Вашого бюджету.

personal blinnoi
Персонал

Персонал - це важлива складова успіху будь-якого закладу. Його злагоджена робота принесе гарні плоди.
Максимально відповідально і скрупульозно поставтеся до підбору людей на посаду шеф-кухаря, помічника кухаря, офіціантів, адміністратора, посудомийки і прибиральниці. Також не забудьте про те, що Вам знадобитися бухгалтер (він буде допомагати у веденні фінансових справ).
Кількість персоналу безпосередньо залежить від масштабів млинцевої. Якщо Ви плануєте відкрити невеликий заклад, то досить буде одного головного кухаря, двох помічників, 3-4 офіціантів, адміністратора, однієї прибиральниці і посудомийки.
Порада: На посаду кухаря запрошуйте людини з досвідом роботи і позитивними відгуками. Слідкуйте, щоб офіціанти були акуратними, уважними і вміли знаходити спільну мову з відвідувачами.

menu blinnoi
Меню

Виходячи з назви закладу Вам і так зрозуміло, що основою його меню є млинці. Благо, варіацій данних ласощі предостатньо. Так що, Ви легко зможете підібрати кілька варіантів млинців із солодкою начинкою (сиром, яблуками, шоколадом, згущеним молоком, карамеллю, екзотичними фруктами і т.д.), а також, з солоним наповненням (грибами, куркою, томатами, сиром, ікрою та т.п.). Головне, щоб Ваші страви були апетитними, смачними і доступними за ціною.
Крім млинців, в обов'язковому порядку, додайте в меню такі напої, як: чай, компот із сухофруктів, каву, какао, гарячий шоколад, сік, мінеральну воду і колу. На цю продукцію можна заробити не менше, ніж на основному блюді.

Реклама

Щоб у Вас були клієнти - рекламуйте власну млинцеву. Говоріть про неї, розкручуйте поповнити! Не скупіться, адже завдяки вдалому маркетинговому ходу можна залучити багато відвідувачів. Розклейте по місту оголошення, задійте «сарафанне радіо» і засоби масової інформації, а зокрема, Інтернет. Робіть все, щоб Ваша млинцева була на виду і нас слуху.

blinnaya
Висновки

Ну ось, ми і розкрили Вам всі карти. Тепер Ви знаєте, що потрібно робити, для того, щоб заснувати свій «млинцевий бізнес». Будьте уважні і обмірковуйте кожен крок. Дотримуйтесь наших рекомендацій і розвивайте власне дітище. Пам'ятайте, що для успіху Вашого закладу або торгової точки, необхідно якісне та надійне обладнання. Фахівці ЗТО «Олегія» із задоволенням підберуть для Вас найкращі варіанти. У нас є все, що Ви так довго шукали: функціональне обладнання, доступна ціна і бездоганний сервіс!