Електрична хліборізка: вибрати, купити і залишитися задоволеним
2017-06-28
Електрична хліборізка - це дуже важлива річ на будь-якій професійній кухні. Без неї не можливо швидко і красиво нарізати багато хліба. Отже, більшість закладів громадського харчування намагаються скоріше придбати такий пристрій. Щоб правильно вибрати дане обладнання і не пошкодувати про скоєне, прочитайте цю статтю. Максимум корисної інформації і поради кращих фахівців чекають Вас!
Види промислових хліборізок
Хліборізки, які використовуються в промислових цілях, діляться на два види:
- напольні;
- настільні.
Напольні агрегати відрізняються високою продуктивністю. Вони застосовуються в пекарнях, великих виробничих їдальнях та буфетах, а також, мережах

ресторанів. Це обладнання може нарізати близько 1300 буханок за годину.
Настільні хліборізки призначені для невеликих закладів громадського харчування. Вони не такі функціональні, як їх на напольні «побратими», але досить компактні. Швидкість нарізки: 200-300 буханок за 1 годину.
Залежно від типу управління машини для нарізки хліба бувають:
Настільні хліборізки призначені для невеликих закладів громадського харчування. Вони не такі функціональні, як їх на напольні «побратими», але досить компактні. Швидкість нарізки: 200-300 буханок за 1 годину.
Залежно від типу управління машини для нарізки хліба бувають:
- автоматичні;
- напівавтоматичні;
- механічні.
Автоматичні хліборізки скорочують працю людини до мінімуму. Вони оснащені спеціальною системою інтелектуальної нарізки. Так що, Ви можете займатися своїми справами, а хлібець наріжете і без Вас.
У напівавтоматичних приладах завантаження хліба здійснюється вручну, а всі інші функції виконуються автоматично.
Машини з механічним типом управління потребують повного контролю з боку людини. Завантаження сировини для переробки, а також, вибір товщини скибочок, виконуються вручну.
У напівавтоматичних приладах завантаження хліба здійснюється вручну, а всі інші функції виконуються автоматично.
Машини з механічним типом управління потребують повного контролю з боку людини. Завантаження сировини для переробки, а також, вибір товщини скибочок, виконуються вручну.
Все починається з вибору ...
Підбираючи промислову хліборізку, в першу чергу, звертайте увагу на те, де буде використовуватися даний пристрій.
Наприклад, для хлібозаводів та пекарень доцільно придбати напольне автоматичне обладнання для різання хліба. Воно має програмне керування і набір додаткових функцій:
Наприклад, для хлібозаводів та пекарень доцільно придбати напольне автоматичне обладнання для різання хліба. Воно має програмне керування і набір додаткових функцій:
- регулювання швидкості подачі;
- систему упаковки продукції;
- відсік для збору крихт.
Заклади громадського харчування середніх і малих розмірів можна укомплектувати напівавтоматичними і ручними настільними хліборізками. При цьому вибір певної моделі, залежить від обсягів підприємства, його прохідності і вимог до сервіровки.
Тип ножів
Перед тим, як придбати хліборізку, визначитеся з типом ножів. Вони бувають:
- стрічкові;
- рамні;
- серпоподібні;
- дискові.
Устаткування з стрічковими ножами ідеально підходить для нарізки гарячих хлібобулочних виробів.
Рамні і серповидні прилади використовуються для нарізки хліба, скибочками заданої товщини. Діапазон товщини нарізки зазвичай становить від 0,5 до 2 см.
Можливість самостійно задати певну товщину нарізки хліба, особливо важлива для кафе і ресторанів, які піклуватися про естетичну сервіровку столу.
Рамні і серповидні прилади використовуються для нарізки хліба, скибочками заданої товщини. Діапазон товщини нарізки зазвичай становить від 0,5 до 2 см.
Можливість самостійно задати певну товщину нарізки хліба, особливо важлива для кафе і ресторанів, які піклуватися про естетичну сервіровку столу.

Хліборізки з дисковидними ножами найпродуктивніші. Вони мають безліч додаткових функцій. У більшості випадків споживачі зупиняють свій вибір на даних агрегатах.
Порада: Щоб хліб під час нарізки не злипалися, віддайте перевагу моделям, у яких ножі покриті тефлоном.
На сайті компанії «Олегія» Ви можете побачити машини для нарізки хліба від провідних європейських і українських виробників. Наші фахівці допоможуть Вам зробити правильний вибір. Ми - це якість, сервіс і прийнятна ціна!
Порада: Щоб хліб під час нарізки не злипалися, віддайте перевагу моделям, у яких ножі покриті тефлоном.
На сайті компанії «Олегія» Ви можете побачити машини для нарізки хліба від провідних європейських і українських виробників. Наші фахівці допоможуть Вам зробити правильний вибір. Ми - це якість, сервіс і прийнятна ціна!