Стаканомоечная машина - запорука чистоти і успіху на кухні
Для обслуговуючого персоналу бару, кафе та іншого закладу громадського харчування добре відомо, як важко вручну мити келихи і стакани. Особливо це стосується келихів, на яких залишаються сліди губної помади, піни після молока, звичайного нальоту води, м'якоті свіжих фруктів. Адже навіть при сильному натиску гарячої води і нескінченну кількість миючого засобу цього важко уникнути, а при ручному поліруванні скло взагалі може легко лопнути. Помічником у вирішенні даного питання Вам послужить професійна Стаканомоечная машина. Вона здатна без всяких зусиль відмити від будь-якого бруду до блиску ніжні і тонкі келихи, грубі і важкі гуртки для пива.
З чого складається стакономоечная машина?
Стаканомоечная машина належить до звичайного посудомийні обладнання, але має свою вузьку спеціальність. Ця спеціальність орієнтується на делікатну роботу зі склом. Для запобігання порушенню цілісності товару, в машині передбачені деякі специфічні рішення:
- М'яке початок роботи обладнання;
- Тиск води має бути менше, ніж у звичайних посудомийних машин;
- Температура води обов'язково повинна бути нижче, ніж у її аналогів;
- Призначені спеціальні миючі засоби.
Ще одна важлива відмінність - це висока виробнича здатність. Протягом години, Стаканомоечная машина може обробити приблизно 2000 обладнання.
У комплектацію входить дві спеціальні кошики і лотки для чайних ложок. Природно, вартість такого обладнання не дешеве, але існує така можливість, як доукомплектувати її всім необхідним обладнанням протягом подальшого використання. Для барів і кафе найкраще купити і використовувати Стаканомоечная машину фронтального виконання. Це дозволить зберегти багато вільного простору на кухні і ніяк не вплине на працездатність апарату.
Принцип роботи Стаканомоечная машини
Один цикл мийки склянок займає в середньому від 120 до 150 секунд. У ці два цикли входять режим миття і режим ополіскування. На першому режимі вся брудна посуд омивається водою, змішаної з миючим засобом. Температура даного процесу складає 60 ° С. Наступний режим складається з двох етапів: в першому - за допомогою струменя гарячої води і порошку-ополіскувача при температурі в 90 ° С відмиваються всі залишки. У другому - температура поступово знижується і на виході бармен отримує ідеально чистий товар.