Купольна посудомийна машина - відмінне рішення для громадського харчування
У будь-якому закладі громадського харчування в будь-якій точці планети виникає необхідність миття посуду. Хтось наймає робочий персонал, хтось сам миє, а більш розумний спосіб - це покупка посудомийної машини. Вони бувають різних типів: фронтальні, тунельні і купольні посудомийні машини. У різних галузях кожна з видів знайшла своє застосування, починаючи від маленьких закладів, де використовуються фронтальні, і закінчуючи великими виробництвами, на яких зазвичай встановлюються масивні посудомийки тунельного типу. Для звичайних середньостатистичних кафе і ресторанів встановлюють купольні посудомийні машини.
Призначення купольних посудомийних машин
Ні для кого не секрет, що основним завданням такого обладнання є миття, дезінфекція та очищення брудного посуду від залишків їжі. Це чудо техніки має високу продуктивність і надійністю роботи. Своїми не великими габаритами вона не займе багато місця на кухні, і не буде споживати багато електричної енергії. Процес миття складає всього від 2 до 4 хвилин, при цьому дбайливо ставиться до будь-якого типу посуду і достатньо мало споживає води. Купольні посудомийні машини славляться своєю високою продуктивністю і великою навантажувальною здатністю. До самого апарату підводиться гаряча вода і каналізація відповідно, а харчується від електричної мережі напругою 380 В. Всі типи конструкції оснащені автоматичним дозатором миючих і обполіскувати засобів, різними фільтрами і піддонами, для кращої продуктивності.
Купольні посудомийні машини комплектуються спеціальними касетами, які призначені для миття тарілок, решітками, які необхідні для вставки всіх видів столових приборів, оснащена стільницею для розбору ще брудного посуду. Внизу розташовується сміттєвий бачок. Миття посуду може відбуватися як під прямим, так і під гострим