Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
ОБЛАДНАННЯ

Корзина товаров

ПОСУДОМИЙНІ МАШИНИ ТУНЕЛЬНОГО ТИПУ

Необхідність тунельної посудомийної машини

Для будь-якого закладу громадського харчування чистий посуд - запорука успішної торгівлі і процвітання. Кожне з цих закладів зобов'язані дотримуватися цього правила, якщо вони хочуть привернути якомога більше клієнтів. У таких великих закладах як ресторан, база відпочинку, курортні місця просто необхідне устаткування для миття посуду. В даному випадку Вам допоможе тунельна посудомийна машина. Вона призначена для дезінфекції та миття посуду в особливо великій кількості. Це забезпечується дуже високою температурою води, з якої людина не в силах впоратися. Промислова посудомийна машина відрізняється від звичайної, побутової високим рівнем працездатності і надійністю в експлуатації. При максимальному навантаженні вона може обробляти до 6000 тарілок на годину.

Тунельна (так звана конвеєрна) посудомийна машина. Принцип роботи

Головною перевагою такого обладнання є повна автоматизація процесу. Завантаження і вивантаження всього столового обладнання відбувається без допомоги людини. Від обслуговуючого оператора вимагається тільки ставити і знімати посуд з конвеєра. В даному типі машини все столові прилади безперервно переміщаються всередині конструкції, що дозволяє проходити всі етапи очищення. До основних етапів роботи тунельної посудомийної машини відносять такі:

  1. За допомогою теплої води, а так само миючого засобу, відмивається вся грязь з посуду;
  2. Ополіскувач і натиск гарячої води змиває всі залишки їжі і миючого засобу;
  3. Сушка посуду відбувається при охолодженні все тим же гарячим повітрям.

Існує два основних види тунельних машин, які можна купити: пальчикові і касетні. Різниця полягає в розташуванні самого посуду. У другому випадку товар розташовується в спеціальних ємностях. Касетні використовуються в закладах з різною формою і розміром посуді. Перевагою є їх компактність і можливість підключення до гарячого водопостачання.
Машини з пальчикової конструкцією мають спеціальний конвеєр. Саме на ньому і відбувається миття посуду. Найчастіше використовуються на підприємствах з одноманітною продукцією, заводських, столових, а так само в лікарняних установах. Даний тип володіє найбільшою продуктивністю: до 8000 тарілок за годину роботи. Можливе розміщення великого інвентарю є одним з плюсів цього обладнання.

Конструкція тунельної посудомийної машини

Основна частина тунельної посудомийної машини складається з нержавіючої сталі, яка здатна витримати будь-який вид експлуатації, а так само вплив на неї різних хімічних засобів. Більшість сучасних машин оснащуються додатковими функціями, за які необхідно буде доплатити. Відповідно до вибору такого обладнання варто поставитися з розумом.

Ця категорія порожня.