Русский Ukrainian English
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
Ввиду нестабильного курса валют, просим
актуальные стоимости уточняйте
у менеджеров!
Olegiya.nova@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.

Новости

08.11.2021

НОВИНКА!!

І знову новинка! Фахівці нашого підприємства запустили у виробництво Ємність для Sous vide (Су-Вид) із нержавіючої сталі. З цим обладнанням приготування вишуканих страв стане набагато приємнішим і зручнішим! ..
Подробнее

05.11.2021

Новий продукт

Поспішаємо повідомити про запуск нового продукту, розробленого нашим підприємством! З 01.11 ми виготовляємо підставки для термосів для рису та рисоварок з нержавіючої сталі. ..
Подробнее

18.01.2021

Уточнюйте ціни!

У зв'язку з коливанням курсу валют, просимо уточнювати у менеджерів актуальні ціни ..
Подробнее

13.05.2020

Ми працюємо!

Шановні клієнти! Незважаючи на карантинні заходи, в зв'язку з пандемією коронавируса в світі, Завод технологічного обладнання "Олегія" працює в звичайному режимі для забезпечення безперебійної роботи і надання послуг в повному обсязі. ..
Подробнее

12.03.2020

Деко в подарунок

Шановні друзі! Ми відкриваємо сезон сюрпризів. Поспішайте забрати свій подарунок! Купуючи електричну піч з духовим шкафом нашого виробництва - даруємо Вам два деко. Платити менше - отримати більше! ..
Подробнее

03.08.2017

ПОДАРУНОК - лопата для піци

Любі друзі! Ми представляємо нову акцію. Купуючи піч для піци виробництва ЗАТ "Олегія", ви отримуєте приємний БОНУС - лопату для піци. Не пропустіть шанс - зробіть придбайте товар вигідно! ..
Подробнее

08.12.2016

ДЛЯ ВЕТЕРИНАРНИХ КЛІНІК І ГРУМІНГ-САЛОНІВ

Для здоров'я і краси Ваших улюблених вихованців фахівці нашої компанії виготовлять меблі для ветклініки і грумінг-салонів. Індивідуально, по будь-яким розмірами Замовника. При виготовленні застосовуються тільки високоякісні матеріали, що забезпечить довговічність і зручність при використанні, а також фінансове благополуччя Вашого закладу. ..
Подробнее

13.07.2016

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ сироваріння

НОВА розробка наших фахівців - Стіл виробничий для викладки сиру з рифленою поверхнею і стоком сироватки. Виготовлений з нержавіючої сталі AISI 304. ..
Подробнее

31.03.2016

МЕДИЧНІ МЕБЛІ з нержавіючої сталі

Новий напрямок нашої компанії! З радістю повідомляємо, що асортимент продукції поповнився меблями для лікарень, поліклінік, госпіталів та інших медичних установ. ..
Подробнее

21.03.2016

НЕСТАНДАРТНІ СТОЛИ-ТУМБИ ПІД ЗАМОВЛЕННЯ

Фахівці нашої компанії виготовлять будь-яка не стандартний виріб за Вашими розмірами, кресленнями або ескізами. Будь-які габарити, будь-яка комплектація. Додайте зручність і оригінальність в Вашу кухню! ..
Подробнее

16.03.2016

НОВА розробка нашої компанії

острівна ПЛИТА ЕЛЕКТРИЧНА Дана модель розроблена спеціально для закладів громадського харчування з острівним розташуванням робочого простору на кухні. Плита проста і зручна в експлуатації і додасть до Вашого інтер'єру якусь родзинку. Дана модель має 2 робочих місця, що дозволить істотно скоротити час виконання замовлень в ресторані. ..
Подробнее

28.01.2016

Масляна - не за горами !!! Починаємо приготування !!!

Друзі! Даруємо ЗНИЖКУ в період з 01.02 - 01.03.2016 на Блинниці та Блінов СТАНЦІЇ. Встигніть замовити і порадувати гостей Вашого закладу найсмачнішими млинцями !!! Адже Масляна - це один з найбільш очікуваних свят для дітей і дорослих. Ще б! Цілий тиждень можна веселитися і уплітати млинці з варенням і медом, ікрою та іншими смаколиками, влаштовувати чаювання і народні гуляння в парках і на площах. ..
Подробнее

16.09.2015

При покупці пароконвектомата - підставка в подарунок

Встигніть купити пароконвектомат по акції! Термін акції обмежений! ..
Подробнее