Русский Ukrainian English
063 686-23-89
057 780-57-30
050 303-40-24
098 930-74-54
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
skr.olegiya@gmail.com
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
ОБЛАДНАННЯ

Кондитерська вітрина Полюс ЕКО ВХСд-1,2

Виробник POLAIR

Кондитерська вітрина Полюс ЕКО ВХСд-1,2

Кондитерська вітрина - це кращий спосіб демонстрації смачних десертів. Вона створює оптимальні умови для зберігання ароматних солодощів. Таке обладнання є ідеальним рішення для реалізації всіма улюблених десертів.

Так, де ж використовуються кондитерські вітрини? Відповідь проста. Кондитерські вітрини застосовуються там, де є «цукрові ласощі». Супермаркети, невеликі магазини, ресторани, кафе і заклади громадського харчування мають в своєму арсеналі таке обладнання.

Вітрина кондитерська ПОЛЮС ЕКО Всхд-1,2 дозволяє правильно презентувати товар. Вона оснащена статичної системою охолодження, яка відмінно підходить для зберігання крихких кулінарних шедеврів. Також, в пристрої передбачений автоматичний режим відтаювання, що значно спрощує роботу з цим агрегатів. Електронна панель управління дає можливість максимально зручно, швидко і правильно експлуатувати даний агрегат.

Важливо, що це професійне обладнання складається з таких комплектуючих елементів:
- Двох полиць;
- Прямого скла;
- Підсвічування;
- Нічних шторок з оргскла.

Ізоляція корпусу, боковин і стільниці даної вітрини виконана з пінополіуретану. Стільниця виготовлена ​​з оцінковочной стали. Надійність і довговічність - це явні переваги такого обладнання.

 

 

 

Габаритні розміри (ДхГхВ): 1180х850х1215 мм;

Температура: 0 .. + 7 ° С;

Експозицію. площа: 1100х620 мм

Потр. електроенергії: 6,2 кВт / ч

Нижній рівень виконаний з шліфованої нержавіючої сталі

Електронне урядування з індикацією температури з режимом автоматичної відтаювання

Написати відгук


Рейтинг Погано           Добре

Схожі товари