Гриль електричний професійний
Гриль електричний професійний
Курка, приготована на грилі, це одне з найпопулярніших страв не тільки в кафе, але і в супермаркетах. Електричний апарат нагріває тушку набагато швидше, ніж газовий. Це варто враховувати, якщо Вам потрібно готувати за раз багато тушок. Нагрівання відбувається за рахунок ТЕНів, які розташовані в камері пристрою. Потужність такого гриля може становити 220 або ж 380 Вт. Температура в камері гриля підтримується автоматично. Виділяють два основних типи грилів - шампурний і карусельний. Перший передбачає нанизування тушок на шампур, а другий - занурення їх у спеціальні кошики. Також гриль для курей може мати скляну стінку. Це дуже зручно для презентації страв. Ви можете виставити гриль для курей прямо в залі кафе, ресторану чи супермаркету, щоб відвідувачі змогли побачити, як готується апетитне блюдо і відразу ж його замовити. Виготовимо гриль за ескізами замовника.