Русский Ukrainian English
063 686-23-89
057 780-57-30
050 303-40-24
098 930-74-54
г. Харьков, Нетеченский бульвар, 23 А
info@olegiya.com.ua
Олегия-оборудование для ресторанов, кафе, баров, пекарен
0 товаров
0 грн.
ОБЛАДНАННЯ

М'ясорубка Everest TC 12 E (220)

Виробник Everest

М'ясорубка Everest TC 12 E (220)

М'ясорубка Everest настільного типу серії TC 12E (220) застосовується для перекручування м'ясних і рибних продуктів. Такі серії електром'ясорубок спеціально виготовлені для малих точок обслуговування як: торговельні точки або невеликих розмірів ресторани. Корпус виготовляється з полірованого алюмінію, а накопичувальна чаша разом з усім робочим вузлом і лотком виконані з харчової нержавіючої сталі. Це необхідно для запобігання потрапляння домішок в м'ясо. Самозатачивающиеся ножі м'ясорубки Everest TC 12E (220) відмінно справляються зі своєю роботою. Вся конструкція легко може розбиратися і чиститься. Обертання деталей забезпечує безшумний мотор.

Характеристики м'ясорубки TC 12E (220):

  • Країна виробник - Італія;
  • Підключення до електрики - 220 В;
  • Продуктивність - від 50 до 150 кг / год;
  • Навантаження - 0,75 кВт;

Написати відгук


Рейтинг Погано           Добре

Схожі товари