Конструкція і виготовлення картофелечистки МОК - 150М
Картофелечистка МОК - 150М
Картофелечистка або машина для чищення картоплі призначена для відділення шкірки коренеплодів від самого плоду. Застосовується в місцях громадського харчування, великих ресторанах, кафе, придорожніх закусочних. Такі прилади виконуються в періодичному дії. Продуктивність такого обладнання становить 150 кг / год. Природно, що картофелечистка МОК - 150М не може забезпечити ідеальну очистку, в будь-якому випадку вона буде залишати шкірку в виїмках від 1 до 3 мм. Процес очищення полягає в звичайному впливі на продукт механічних робочих органів. Оптимальна температура для проходження процесу становить від +1 до +40 ° С. Так як картофелечистка використовує електричну енергію, то для місця установки повинна бути підведена харчування напругою в 380 В. Стандартні габарити пристрою: 650 * 450 * 930 мм, а маса всієї конструкції складе всього 46 кг.